Metoda połowu: spławik
Koło PZW: Kleń Sieradz Pomógł: 3 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Cze 2009 Posty: 506 Skąd: Łódz
Wysłany: 2010-04-15, 13:32
Ja też transport potrzebuje i się grzecznie zapytam o wpisowe ,dokąd się wybierzemy./
Już się cieszę ,się pogada, powspomina jak to dawniej rybki brały a teraz nie biorą.
Smalec zrobiłem .
Metoda połowu: każda
Koło PZW: 50
Wysłany: 2010-04-17, 08:36
Nieuchronnie zbliża się czas wyjazdu integracyjnego Miejsce już znane ale może wreszcie ktoś napisze na jaką rybkę można się nastawić na tym odcinku rzeki,jakie metody zastosować,jaki sprzęt zabrać.... No chyba że złowimy syndrom dnia wczorajszego Tylko kto wróci autkiem Ale poważnie-niech ktoś rozwinie temat kto tam łowił bym nie obudził się że mam tylko jedną wędkę i paczkę robaków.
Metoda połowu: spinning, grunt, spławik
Koło PZW: nr 49 Resursa Pomógł: 4 razy Wiek: 33 Dołączył: 15 Kwi 2009 Posty: 221 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-04-17, 19:42
to może zrobimy listę osób które jadą 24.04 bedziemy mogli coś dokładniej zaplanować transport i takie tam oraz proponował bym podanie godziny czy bedzie to zasiadka nocna z 24 na 25 wydaje mi się najlepsze rozwiązanie do integracji. może inna godzina
Wysłany: 2010-04-18, 13:00
Admin niech zrobi listę integracyjną i niech wszyscy chętni się dopiszą bo tak to nic nie ustalimy.Myślę że wyjazd można zaplanować na godziny wczesno popołudniowe czyli może godz 14 zbiórka i jedziemy. Ale to tylko moje spostrzeżenia bo może komuś nie pasować i dojedzie np później.I co z tymi rybkami które można trafić o tej porze roku na tym właśnie odcinku co mamy jechać? Czyżby tam nic nie było?
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 42 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2010-04-19, 11:38
BODZIO-XT napisał/a:
Nieuchronnie zbliża się czas wyjazdu integracyjnego Miejsce już znane ale może wreszcie ktoś napisze na jaką rybkę można się nastawić na tym odcinku rzeki,jakie metody zastosować,jaki sprzęt zabrać.... No chyba że złowimy syndrom dnia wczorajszego Tylko kto wróci autkiem Ale poważnie-niech ktoś rozwinie temat kto tam łowił bym nie obudził się że mam tylko jedną wędkę i paczkę robaków.
BODZIO....zabierz ze sobą dwa feedery + jedną match-ówkę.....sądzę że to wystarczy.Kup sobie zanętę LORPIO rzeka ( żadnych traperów i innego badziewia nie kupuj), duża paczkę pinek , białe barwione , dendrobenę nr.3 i puchę kukurydzy.Na wszelki wypadek weź jeszcze glinę wiążącą lub klej. Najprawdopodobniej będziemy stosowali koszyczki 60-o gramowe to wypada się w nie zaopatrzyć Co do wystepujących tam ryb to jest szansa na płoć, jazia ,sporego klenia i mojego ulubieńca ....jazgarza :.Jeżeli będziesz łowił w nocy to przydadzą sie rosówki.....
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?
Wysłany: 2010-04-21, 06:37
Z moich obserwacji pogody ten weekend może być nie najlepszy ale może się mylę Chętni na wyjazd są ale nikt się nie zgłasza na forum ze już jest gotów... Ja też się dostosuję do propozycji które padną.A TU mamy pogodę na tan wypad.
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 42 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2010-04-21, 08:28
Widząc że to tak niemrawo idzie .....może spróbujmy przesunąć zlota na inny termin.... .Może zgłosi się więcej osób....Przyznam się ,że mi życie spłatało małego figla ...i może mnie zabraknąć w sobotę. Na innych forach zmieniano daty i miejsca zlotów po kilka razy i zawsze dobrze się to kończyło
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?
Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 731 Skąd: łódź
Wysłany: 2010-04-21, 19:05
panowie dołączam się do przesunięcia terminu praca zawodowa mi nie pozwoli jechać w tym tygodniu jak dla mnie to termin zaproponowany przez gralika jest oki
pozdrawiam
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.