Metoda połowu: spławik
Koło PZW: Kleń Sieradz Pomógł: 3 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Cze 2009 Posty: 506 Skąd: Łódz
Wysłany: 2010-04-03, 13:30
A ja tam szybko trzeba jechać może jazia lub klenia się uczepi.
Jestem za 17kwietnia potem wekend majowy .
Podpisuje się pod tym spodkaniem krawaty nie obowiązkowe.
Metoda połowu: każda
Koło PZW: 50
Wysłany: 2010-04-05, 20:51
dopiszę się do terminu który zwycięży w ankiecie Z tym że może jednak 24.04 bo pewnie pogoda już się lepiej ustabilizuje a teraz to nie wiadomo co z pogodą będzie.Dziś byłem na rybkach to mnie trochę wywiało więc dobrze że blisko do domu było Ale fakt że od samej atmosfery może być gorąco
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 42 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2010-04-07, 15:37
BODZIO-XT napisał/a:
dopiszę się do terminu który zwycięży w ankiecie Z tym że może jednak 24.04 bo pewnie pogoda już się lepiej ustabilizuje a teraz to nie wiadomo co z pogodą będzie.Dziś byłem na rybkach to mnie trochę wywiało więc dobrze że blisko do domu było Ale fakt że od samej atmosfery może być gorąco
BODZIO......jak Ci pasuje 24-y ...to zagłosuj na tą datę , bo inaczej ta ankieta nie będzie miała sensu....Pogody nikt z nas Ci nie zagwarantuje...ważne żeby nie padało i nie było mrozu,ale przecież nie to jest najważniejsze
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?