FAQ Szukaj Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj

FIRMA REKLAMOWA

Poprzedni temat «» Następny temat
drużyna morska wedkarstwo.gralik.pl
Autor Wiadomość
loduwa76 

Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38
  Wysłany: 2010-01-24, 00:45   drużyna morska wedkarstwo.gralik.pl

panowie i panie tez ,jest propozycja stworzenia sportowej drużyny wędkarstwa morskiego mam zielone światło z pzw i teraz pytanie czy w naszych szeregach znajdują się jednostki u których medycyna zdiagnozowała niezwykle ciężką ,przewlekłą i szalenie uzależniającą chorobę zwaną potocznie dorszowanie lub surfcasting .jeśli tak to proszę o pilny odzew w niniejszym temacie wyleczenia nie gwarantuje bo to nieuleczalna choroba :lol: ale wspólna terapia grupowa może przyniesie jakieś efekty :mrgreen:

za wszelkie efekty uboczne typu rozwody,ciche dni,bankructwa nie ponoszę odpowiedzialności
Ostatnio zmieniony przez gralik 2010-01-24, 18:56, w całości zmieniany 2 razy  

DRAGON 
WIŚLANY GAWĘDZIARZ

Metoda połowu: boja,grunt,spławik
Wysłany: 2010-01-24, 10:03   

Generalnie wali mnie to , co na to moja żona :-D , bardziej obawiam się klasycznych dolegliwości typu rzyganie, sraczka i morska depresja potocznie zwana falową. Jestem skłonny skusić się na taki wypad , ale tylko dlatego , że wiem że będę z facetami z jajami, którzy nie pozwolą mi umrzeć na jakiejś spleśniałej krypie :mrgreen: .

loduwa76 

Wysłany: 2010-01-24, 14:18   

spoko nie damy naszych :lol: krype też się dobrze wybierze tyle że ja tu pisałem o stworzeniu drużyny sportowej w wędkarstwie morskim takiej oficjalnej byśmy mogli startować w gp polski i wszelkich zawodach pzw z licencjami itd

DRAGON 
WIŚLANY GAWĘDZIARZ

Metoda połowu: boja,grunt,spławik
Wysłany: 2010-01-24, 14:54   

Ups....to sorki...ja sie nie piszę na takie przygody. Raz ...ewentualnie dwa mogę gdzies wyskoczyc na kuterek ,ale jako zawodowiec to odpada...nie chciałbym zrobić innym obciachu :mrgreen:

edmund 
edmund

Metoda połowu: spławik
Koło PZW: Kleń Sieradz
Wysłany: 2010-02-08, 22:22   

ok sie pod tym podpisuje ale 1000 rencinki to co ja mogę
poproszę o sponsora

loduwa76 

Wysłany: 2010-02-08, 22:46   

co do sponsora to są prowadzone wstępne rozmowy ,obecnie trzeba przyjąć że finansujemy się sami by można było poważnie rozmawiać z sponsorem to musimy zacząć jeździć na zawody by móc go reprezentować i nie mówię tu o jakiś osiągnięciach sportowych tylko o udziale w zawodach -wiadomo że krakowa od razu nie zbudowano .więc małymi kroczkami do celu .jęśli jest ktoś zainteresowany to proszę w miarę pilnie pisać tu lub do mnie na PM bo do końca lutego muszę zgłosić zawodników .

pozdrawiam loduwa

kazik.l48 
kazik.l48

Metoda połowu: wyprawy dorszowe
Koło PZW: kolo nr49 RESURSA
Wysłany: 2010-02-25, 21:56   

jestem chętny do drużyny mieszkam w Łodzi dość często biorę udział w wyprawach na dorsza bo mnie to rajcuje mój e-mail -kazik.l48wp.pl siema

gralik 
administrator

Metoda połowu: spinning, grunt, spławik
Koło PZW: nr 49 Resursa
Wysłany: 2010-02-25, 22:21   

kazik.l48, napisz na pw do Loduwa76 w sprawie przystąpienia do drużyny

kazik.l48 
kazik.l48

Wysłany: 2010-02-26, 14:51   

fajnie by było się wybrać w kilka osób na dorsza ,bo jak się na krypie nie zna z 2-3uczestników, to nie ten klimat choćby nie wiem jak udany byłby połów , 13 -03 jak nic nie stanie na przeszkodzie to płynę z Gdańska ,w kwietniu wybieram się na Zatokę Pucką na Belonę ale bardzo fajne są połowy z plaży, są miejsca nad Bałtykiem gdzie można się w to bawić , wiem też w jakich miejscowościach można tanio przenocować ,można się zgadać w kilku i co jakiś czas odwiedzić jakieś dobre łowisko. jak znajdzie się jakaś chętna dusza to adres mojego e-maila jest na forum .....nara

loduwa76 

Wysłany: 2010-02-26, 23:53   

czym płyniesz z gdańska ?
surfcasting to rzeczywiście fajna sprawa ,i do tego jak już weźmie to wiesz że ryba :lol:
a jak będziesz się wybierał na rybki to daj znać na forum zawsze więcej osób widzi posta

kazik.l48 
kazik.l48

Wysłany: 2010-02-27, 19:53   

:lol: śmieszna nazwa m/y BABCIA z górek zachodnich :roll: nara

limahl 

Wysłany: 2010-02-27, 22:07   

jestem za.....?lecz zależy od miesiąca kiedy możemy pojechać
jestem chętny lecz kwestia finansów

kazik.l48 
kazik.l48

Wysłany: 2010-02-28, 08:46   

siemka :-o miesiąc niema znaczenia dorsza wędkować można cały rok wystarczy się zgadać w kilku zadzwonić[mam kilka namiarów na dobre łajby] i zabukować termin tj. 2-3 tygodnie od podjęcia decyzji :lol: i płyniemy co do finansów to trzeba bulić indywidualnie jest to koszt około 200 pln jednodniowej wyprawy z noclegiem latem nocleg odpada bo są krypy gdzie można wejść już o18-19 i przekimać ,bo latem na łowisko płynie się o godz 4-5 ,kolega na poście.... lodówa76 .....wspomina o założeniu drużyny i znalezieniu sponsora morze coś z tego wyjdzie, ale trzeba więcej chętnych i pomóc mu w sprawach organizacyjnych i bądźmy dobrej myśli że do końca roku drużyna powstanie bo na razie to jest za mało chętnych szkoda :cry: ale nie musi być drużyny do tej zabawy wystarczy karta do połowów w wodach morskich tj wszystkie kanały portowe ,wody terytorialne,wody przybrzeżne i chyba wody Mierzeji Wiślanej : można ją nabyć w każdym kapitanacie lub bosmanacie za18 pln na miesiąc -49 pln na cały rok. PANIE I PANOWIE idzie lato czas kije w pokrowce ładować i ruszać na podbój wód morskich :-P siema

kazik.l48 
kazik.l48

Wysłany: 2010-02-28, 09:47   

sorki :lol: kliknąłem omyłkowo drugi raz i taki sam post pojawił się na blogu jeszcze raz :oops:

krystian252 

Metoda połowu: spławik,grunt
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz
Wysłany: 2010-02-28, 09:48   

Nie ma problemu ;-)

Odpowiedz do tematu