Metoda połowu: każdy pomijając na muchę i i podlodowego
Koło PZW: Okręg PZW Konin koło Uniejów nr.16
DRAGON całkowicie się z tobą zgadzam ostateczna data na 16 stycznia może być godz.18.
JA TEZ SIĘ ZGADZAM CO DO TEJ DATY JEZELI KTOS NAPRAWDĘ CHCE PRZYJSC TO SOBIE ZORGANIZUJE CZAS A NIE BĘDZIE MARUDZIŁ JA MYSLE ZE KOMU ZALEZY TO PRZYJDZIE ZEBY SIĘ LEPIEJ NAWET POZNAC POZDRAWIAM.
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 42 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2010-01-11, 16:08
Mam pytanie ...odnośnie naszego wspólnego i uroczystego mam nadzieje spotkania...Czy obowiązuje strój galowy?A może mozna zjawic się w stroju normalnym? W gumofilcach np.i w waciaku Już nie mogę sie doczekać żeby Was w końcu poznać...
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?
Metoda połowu: spinning, grunt, spławik
Koło PZW: nr 49 Resursa Pomógł: 4 razy Wiek: 33 Dołączył: 15 Kwi 2009 Posty: 221 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-01-11, 21:21
Może zrobimy małą zmianę planów gdyż wydaje mnie się że w sobote w manufakturze to się nigdzie nie wciśniemy, spotkac się możemy ale postaram sie zarezerwować stoliki w knajpie szafa na rewolucji 10 można z pod manufaktury się przejść. jutro dam znać czy da się zamówić stoliki. Powiedźcie co wy na to
Metoda połowu: spławik ,grunt ,spining
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz Pomógł: 8 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 1304 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2010-01-11, 22:48
A co to jest za knajpa ????? żeby nie była nie wiadomo jak daleko i jakaś osiedlówka ,bo później z powrotem będę miał problemy jak wrócić i inni też z poza Łodzi.
Ostatnio zmieniony przez krystian252 2010-01-11, 23:01, w całości zmieniany 1 raz