Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 723 Skąd: łódź
Wysłany: 2010-05-13, 13:43
a nie lepiej kolego w jakąś dobrą żyłeczke zainwestować
plecionka jako uniwersalna linka kiepsko się sprawdza ma swoje plusy i na przykład w opadzie będzie prawie nie zastąpiona ale ma też sporo minusów które ujawniają się wraz coraz mniejszą średnicą np.rozplątywanie 006 to już koszmar a plącze się strasznie szczególnie gdy komuś brakuje wprawy coś o tym wiem na morzu zaczynałem od 035 i zdarzało mi się poplątać taki sznur teraz mam 010 i daje radę
a dobrej plecionki za małe pieniądze nie kupisz
jak koniecznie plecionka to celuj w najwyższą półkę power pro , berkley tylko uważaj na podróby ,na wszelkie jaksony mikado itp szkoda pieniędzy jeśli chodzi o plecionkę
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 42 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2010-05-17, 14:48
Cytat:
jak koniecznie plecionka to celuj w najwyższą półkę power pro , berkley tylko uważaj na podróby ,na wszelkie jaksony mikado itp szkoda pieniędzy jeśli chodzi o plecionkę
Brawo Loduwa......całym sercem popieram to co napisałeś.....dodam tylko że SANGER ma plecionki dobrej jakości. Poza tym kolego Krauss muszę Cię niestety rozczarować ....bo coś takiego jak uniwersalna grubość plecionki niestety nie istnieje. Jeżeli dopiero zaczynasz zabawę ze spinem to musisz zdecydować o sposobie łowienia. Na początek sugerowałbym poćwiczyć z paproszkami....potem coraz większe gumy. Miłej zabawy .
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?