Metoda połowu: grunt/splawik
Koło PZW: koło Mykonów PZW Częstochowa Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 105 Skąd: Łódź -WIDZEW
Wysłany: 2009-06-04, 20:30 Zalew Zegrzyński
Panowie no i Panie jeżeli jest ktoś chętny na wyjazd nad zalew zegrzyński to proszę o kontakt, jeżdżę tam prawie co weekend i miejsce jeszcze dla kogoś by się znalazło.
Oczywiście trzeba dopłacić na Mazowieckie 35 zł na rok
Jadę w sobote, możne w niedziele wieczorem zdam relacje co i jak było o ile coś będzie :)
Życzę powodzonka ja bylem dwa lata temu 5 dni i nic ale ponoć staży wyjadacze też nic nie łapali po prostu ryby nie brały.Wypad super okolica śliczna kwatery tanie i wygodne lodzie do wynajęcia pod nosem
Metoda połowu: grunt/splawik
Koło PZW: koło Mykonów PZW Częstochowa Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 105 Skąd: Łódź -WIDZEW
Wysłany: 2009-06-05, 21:13
Najczęściej to leszcze tam łowie przeważnie takie 0,5 do kilogram ,ale trafiają się i większe
Z drapieżnika to raptem raz złapałem wymiarowego sandacza , a to dla tego ze rzadko się nastawiałem na drapieżnika ,w tym roku zamierzam to zmienić