Metoda połowu: spinning, grunt, spławik
Koło PZW: nr 49 Resursa Pomógł: 4 razy Wiek: 33 Dołączył: 15 Kwi 2009 Posty: 244 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-06-02, 17:06
no ja w tym roku zdjęć nie robiłem bo nie chciało mi się włączać macra do 5 cm okonków , i zawsze tak jest że jak nie wezmę aparatu to coś się złapię a jak wezmę to nic
to pochwalił byś się gdzie to takie pływają bo chciał bym się z taką rybą zmierzyć a no i mam nadzieję że to jakiś zbiornik PZW bo hodowlane mnie nie rajcują !
Metoda połowu: spinning, grunt, spławik
Koło PZW: nr 49 Resursa Pomógł: 4 razy Wiek: 33 Dołączył: 15 Kwi 2009 Posty: 244 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-06-04, 19:40
no z tego co widzę to w twojej okolicy, są to stawy w Rokitnicy u Zygmunta, teraz ryby tam nie jest dużo ale jak sie nastawisz do duże karpie, sumy sandacze, szczupaki. Tylko trzeba się nastawić konkretnie i wiedzieć gdzie na stawie rzucać i co
Metoda połowu: spinning, dorsze, karpie
Koło PZW: 27
Wysłany: 2010-03-13, 12:41
"Specjalna" kukurydza Tutti-frutti kupiona w Kakadu, ale nie pamiętam producenta... W wakacje okazywała się bardzo skuteczna. Za każdą zasiadką kilka karpi w podobnych rozmiarach. Inna sprawa to łatwość tego łowiska, ale i tak w porównaniu ze zwykłą kukurydzą czy robakiem, tutti-frutti się wyróżnia.