Metoda połowu: spinning, spławik feeder
Koło PZW: koło nr 19 Politechnika Łódzka Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 19 Lip 2010 Posty: 108 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-10-16, 18:34
Powiem wam chłopaki i dziewczęta tak że jaki jest syf na moim miejscu taki że mi wstyd to sprzątam nawet jak tak zastałem,a jak jest pięknie czysto no to wiadomo doceniam to co inni zrobili i sprzątam po sobie dokładnie,poza tym wkurza mnie taki pogląd że ja nie sprzątam bo od tego sa inne osoby jestem ciekawy wyników i czy te wyniki są prawdziwe poza tym denerwuje mnie jak przechodnie wrzucają śmieci do wody albo palacze fajkę(nie mam nic przeciwko paleniu) kiepują do wody,troszkę mnie poniosło miałem napisać tylko o tym że sprzątam
kiedy kolwiek jestem świadkiem zaśmiecania biernie reaguje,ale gdy przybywam na łowisko osobiscie i mój brat sprzątam po innych robiąc wrażenie na innych wędkarzach, którzy często dziwią sie moim reakcjom.
Metoda połowu: każdy pomijając na muchę i i podlodowego
Koło PZW: Okręg PZW Konin koło Uniejów nr.16
Metoda połowu: każdy pomijając na muchę i i podlodowego
Koło PZW: Okręg PZW Konin koło Uniejów nr.16
Wysłany: 2011-11-03, 19:31
Ja nawet sprzątam butelki ,typu pet które mają po 8 lat z ......................lasu na grzybach Zaraz będzie zadyma że nie na temat