planuje na nockę na warte ,ale może sie okazać ze skończę na Bzurze za Sochaczewem
mam nadzieje ze sie plany nie popsuje jakimś partactwem lub pomysłem żony
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2010-10-28, 12:58
Odświeżę trochę temat......Są tu jeszcze prawdziwi wędkarze noszący spodnie w domu...??? Wybiera się ktoś w ten weekend między 30.10 (piątek) , a 1.11 (poniedziałek) 2010 roku na jakieś rybki??? Chętnie bym się zabrał....nie lubię ani pogrzebów ani widoku grobowców....wolę grobowe miny innych wędkarzy Data, godzina i miejsce wędkowania nie stanowi dla mnie różnicy ...potrafię się dostosować. Wiadomość na PW lub.....GG 1419953...ZAPRASZAM
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2010-11-11, 16:14
ventix napisał/a:
jutro rano jadę na wartę przy zaporze, mogę zabrać
Jest tyle pięknych miejsc do wędkowania....a tu ciągle zapora , tama,....zapora , tama.....co Wy widzicie w miejscach okupowanych przez całe hordy mięsiarzy...??????Nie mam nic do kolegi VENTIX-a, dziwie się tylko ,że wszyscy tylko miejsca przy tamie znają......
kolego dragon skoro jest tyle wspaniałych miejsc to czemu nam czegoś nie zaoferujesz tylko narzekasz poza tym myślę że, każdy jeździ tam gdzie mu się podoba klimat i wędkowanie, Relax
Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 812 Skąd: łódź
Wysłany: 2010-11-11, 21:21
zaproponował i to nie raz, zresztą na ten wekend wybieramy się nad wisełkę w parę osób z forum temat ogólnie dostępny każdy kto ma ochotę i czas może jechać
jasne że każdy może jeździć tam gdzie ma ochotę ale każdy też ma prawo wyrażania opini na temat łowiska a to dragon zrobił drażni go to miejsce zresztą słusznie bo większość podkreślam słowo większość ludzi którzy tam jeżdżą nie można nazwać wędkarzami a dlaczego to popatrz jak będziesz na te góry śmieci na siatki pełne 10 cm płotek na kłótnie o miejsce kiedyś tam bywałem ale naprawdę znalazłem wiele ciekawszych miejsc i spokojniejszych do odpoczynku
i napisałem to ja jak niektórzy mówią miesiarz ale wszystko ma swój umiar ryba na tarle jest święta i nietykalna to samo tyczy się wymiaru
Wysłany: 2010-11-11, 23:09
klimoszque napisał/a:
kolego dragon skoro jest tyle wspaniałych miejsc to czemu nam czegoś nie zaoferujesz tylko narzekasz poza tym myślę że, każdy jeździ tam gdzie mu się podoba klimat i wędkowanie, Relax
Kolego..KLIMOSZQUE..........Muszę Cię rozczarować.........Daleki jestem od narzekania w temacie nieudolnego poszukiwania przez niektórych wędkarzy spokoju i jak Ty to ująłeś ......Relaxu. Poczytaj trochę to forum ....a na pewno znajdziesz tu opisy wielu łowisk o głowę przebijających to skupisko trzodziarzy jakim jest Warta za tamą. Życzę przyjemnej lektury i pozdrawiam