Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2010-03-31, 15:38
loduwa76 napisał/a:
dragon wszyscy już świętami żyją a raczej porządkami świątecznymi
w pszyszłym tygodniu powinno być lepiej
To niech się odezwą i o tym powiedzą......Jestem białej karnacji i wszystko rozumiem, ale takie milczenie i totalny brak odpowiedzi ..odznacza krótko mówiąc lekceważenie. Biorąc pod uwagę fakt ,że w innych tematach tego milczenia nie ma, to trudno mi trochę uwierzyć w świąteczne porządki
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?
Metoda połowu: każda
Koło PZW: 50
Wysłany: 2010-04-01, 22:24
Też bym się pisał na ciepłe kanały.Ostatnio to byłem tam na zawodach z 15 lat temu i od tej pory przygoda z kanałami się skończyła Może bym kogoś dokoptował do wypadu... Z tym że pasowałoby żeby Michał też pojechał jako nasz przewodnik I pytanko co to za dopłata te 20 zeta.Czyżby nie obowiązywała opłata okręgowa,czy ogólnie jest to woda za inną opłatą? Jak coś to tylko weekend wchodzi w grę więc jestem chętny. Tam zresztą rybkę można konkretną trafić
Metoda połowu: spin grunt spławik
Koło PZW: Kleń
Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2009 Posty: 203 Skąd: Pabianice
Wysłany: 2010-04-01, 22:33
20 zł to jest za dniówke wedkowania i trzeba zapłacić gospodarstwu rybackiemu w Goslawicach co do spinningu to dopiero od Maja ale jest tam ładny drapiżnik!! z tego co wiem nie ma możliwości wędkowania w nocy
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2010-04-02, 10:58
Michał napisał/a:
20 zł to jest za dniówke wedkowania i trzeba zapłacić gospodarstwu rybackiemu w Goslawicach co do spinningu to dopiero od Maja ale jest tam ładny drapiżnik!! z tego co wiem nie ma możliwości wędkowania w nocy
Nie ...no ......Panowie ...jeśli nie ma możliwości łowienia w nocy to......po cholere tam sie pchać? Jest tyle miejsc nad Wartą np. a my nie możemy znaleźć odpowiedniego miejsca......To może od razu zorganizujmy wypad ...nad PAD? Tam też są fajne rybki.....po 100kg
Wysłany: 2010-04-02, 23:12
loduwa76 napisał/a:
dokładnie tak jak mówi dragon nocka to podstawa przy takim wyjeżdzie integracyjnym
Lodówa .....dużo zarabiasz? .......ożenię się z Tobą..... A tak na poważnie ....to dobrze by było,pojechać na luzie....bez stresu. Nie ma to jak nocka pełna wędkarskich opowieści....Ktoś kto zaznał przyjemności łowienia w nocy . to wie o czym mowa Limahl ...rusz dupę ...powiedz coś...