Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 812 Skąd: łódź
Wysłany: 2010-04-02, 23:25
nie da rady już jestem zajęty
dobra tak to nigdy nie pojedziemy dragon zaproponowałeś wypad to wybieraj miejsce daj ze dwie daty do wyboru zrobi się tygodniową ankietę i będzie po sprawie
bo dłużej będziemy debatować niż łowić
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.
wyrażam również chęć panowie na wspólny wypad i sadze ze warta za tama była by ok oraz tez i kanały na koninie chociaż by z powodu ciekawości jak tam się łowi ,gdyż jucz tam nie byłem co najmniej 15lat
mam rozumieć KRYSTIAN ???ZE MOJA OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA???
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2010-04-03, 09:47
Koledzy!!!!! Tak patrzę na kalendarz i powoli dochodzę .......do wniosku że 17.04 i 24.04 ,będą dobrymi terminami do wyboru.Po świętach z pewnością co niektórzy będą dochodzili do siebie. Druga sprawa , dotycząca wyboru miejsca jest prostszym rozwiązaniem.....Z uwagi na to ,że jest to forum łódzkich wędkarzy najlepiej było by wspólnie rozpocząć sezon właśnie na naszym terenie, a nie gdzieś ,,w świecie".Proponuję rzekę Wartę w okolicach mostu w Warcie ( nieważne , który brzeg...lewy czy prawy). Można się spotkać od razu na miejscu lub zorganizować gdzieś zbiórkę....np.pod sklepem we Włyniu. Jadąc trasą Szadek-Warta , za bodajże Rossoszycą jest coś ala pas startowy ....kiedys były tam zjazdy na pobocze i bardzo dużo miejsca ...Tam również możemy zorganizować zbiórkę....Jeśli dysponujecie CB radiem to będzie nam łatwiej sie porozumieć i zlokalizować....
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 812 Skąd: łódź
Wysłany: 2010-04-03, 10:53
panowie ankieta gotowa głosować głosować fajnie by było jak troche by nas tam pojechało ,bo ostatnie spotkanie mimo że super to już zaciera mi się w pamięci .dla tych co nie byli napisze tylko że warto bo atmosfera super ekipa naprawdę pierwsza klasa
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.
Dragona pomysł z Wartą mi pasuje ,ale jeżeli bede miał mozliwośc sie spotkać to na pewno przyjade.Problem tkwi w tym ze pracuje w delegacji i nie ma mnie czasami na weekend.
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2010-04-06, 16:30
Korba w Bani napisał/a:
Dragona pomysł z Wartą mi pasuje ,ale jeżeli bede miał mozliwośc sie spotkać to na pewno przyjade.Problem tkwi w tym ze pracuje w delegacji i nie ma mnie czasami na weekend.
KORBA ...no co TY.....Nie rób jaj....Każdy z nas dla wspólnego wędkowania jest zdolny pracę rzucić precz.... Ten maluśki zlocik ...to też delegacja co za różnica dla Ciebie? Staraj się brachu ....staraj się ....a nie będziesz żałował
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?
Dragon tylko że ja w maju tez mam zlot, w czerwcu nastepny i szefowi sie nie bedzie za bardzo podobało takie branie urlopu co jakis czas Tylko wykmińcie jakis termin to postaram sie zmobilizowac i przyjechać.
Wysłany: 2010-04-06, 22:19
okoń
gdzie - warta w okolicach mostu w Warcie
kiedy - są dwa terminy 17.04 i 24.04 trza głosować ankieta jest w dziale ankiet ważna tylko do końca tygodnia
Metoda połowu: grunt
Koło PZW: 27
Wysłany: 2010-04-07, 07:01
Witam mam ogromnę parcie na wyjazd choć pogoda trochę krzyżuje plany mam nadzieję że sobota będzie realna.Ciekaw jestem jaki stan wody jest na wiśle w okolicach Wyszogrodu Drwały,Piotrkówek,jeśli ktoś był proszę o wpis
Wysłany: 2010-05-17, 17:27
dobra panowie co powiecie na jakiś wspólny wypadzik na rybki
proponuje 29 05 może uda się nam w końcu skrzyknąć na tą warte i pojedziemy w parę osób
biorąc pod uwagę ostatnie nasze wspólne spotkanie to powinno być miło