Metoda połowu: spławik
Koło PZW: Kleń Sieradz Pomógł: 3 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Cze 2009 Posty: 534 Skąd: Łódz
Wysłany: 2010-12-05, 17:41
Koń wpadł do stawu
Dodał: ei24 2010-12-04 14:40
Kilka minut po godzinie 9 jeden z koni w stadninie przy ul. Łagiewnickiej wpadł do stawu.
Zwierzę do rana biegało przy karuzeli na podwórku. Zdołało się jednak wyplątać i przeskoczyć przez rozerwane ogrodzenie z siatki, za którą znajdował się przykryty śniegiem staw. Na pomoc wezwano straż pożarną. Nim jednak jednostka dotarła na miejsce koń sam wykaraskał się z opresji. (lb)
Na szczęście kąpiel w stawie zwierzęciu nie zaszkodziła.
Metoda połowu: Wszystkie
Koło PZW: Sieradz
Wysłany: 2011-01-02, 12:13
Interesuje mnie trudne łowisko Rydwan czy ktos zna może od strony zimowej ten akwen?Nie miałem tam wyników chodz jeżdżę tam co zimę.Jest tam wielka ryba ale trudna do zlokalizowania.A może jakaś mapka barymetryczna?
Tym mniej zapalonym polecam Cesarkę w Strykowie nałowicie się do woli okoni i okonków!!!Zabawa przednia a i wy moze pokochacie zimę od strony połowów podlodowych.A powiem wam ze nie ma nic piekniejszego jak 3kg-mowy złociutki w przereblu. Pozdro w Nowym Roku i połamania!!!!
Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 812 Skąd: łódź
Wysłany: 2011-01-02, 13:40
obawiam się że mapki barymetrycznej rydwanu nie ma dno zbiornika jest bardzo pokręcone i poprzecinane rowami i płyciznami .napisz czego poszukujesz to pomogę gdzie szukać tą większą część zbiornika przed przesmykiem mam dość dobrze obłowioną więc ukształtowanie dna znam . a co do leszczy w tym zbiorniku to nie liczył bym na sukcesy nawet latem jest go tam bardzo ciężko złowić
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.