Metoda połowu: Wszystkie
Koło PZW: Sieradz
Wysłany: 2011-01-02, 12:47 Rekordy podlodowe 2011
Te małe te duże i wielkie rybki łowisko i metoda to jest sposób na głoda.Przerębel to rzecz święta
gil po pachy nie udręka.[stream][/stream][stream][/stream]
Wysłany: 2011-01-11, 07:51
1 stycznia 2011 zb. Sulejów Nie jest okazałych rozmiarów ale pierwsza dwojka padła w tym roku.Metoda spławik i pęczek ochotki.Brań kilka ale spudłowane
_________________ skrzypek KZN
Ostatnio zmieniony przez skrzypek 2011-02-05, 11:17, w całości zmieniany 4 razy
6 stycznia zb Przykona.Wyprawa z czterema kumplami. Piękny ranek słoneczko pożniej wiatr jak tajfun.Wedkarzy masa lecz rybka nie gryzła.Podobno brały dwa dni temu tak twierdzili tubylcy ale czy to prawda Ajest tam piękna płoć nawet po kilo Wynik mizerny ale liczy sie przygoda i frajda
Metoda złota mormyszka wolframowa dwie ochotki wedka z kiwokiem zyłka 0,10 gł. ok 5 metrow brania przy unoszeniu z dna
_________________ skrzypek KZN
Ostatnio zmieniony przez skrzypek 2011-01-11, 11:17, w całości zmieniany 1 raz
Metoda połowu: spławik ,grunt ,spining
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 1429 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2011-01-11, 09:36
skrzypek napisał/a:
1 stycznia 2011 zb. Jeziorsko Nie jest okazałych rozmiarów ale pierwsza dwojka padła w tym roku.Metoda spławik i pęczek ochotki.Brań kilka ale spudłowane
6 stycznia zb Przykona.Wyprawa z czterema kumplami. Piękny ranek słoneczko pożniej wiatr jak tajfun.Wedkarzy masa lecz rybka nie gryzła.Podobno brały dwa dni temu tak twierdzili tubylcy ale czy to prawda Ajest tam piękna płoć nawet po kilo Wynik mizerny ale liczy sie przygoda i frajda
Metoda złota mormyszka wolframowa dwie ochotki wedka z kiwokiem zyłka 0,10 gł. ok 5 metrow brania przy unoszeniu z dna
skrzypek Zasada linkowania zdjęć na forum,przejrzyj uważnie i zmień te dwa posty.
Wysłany: 2011-02-05, 11:20
Dzisiaj kilka fotek z wyprawy wczorajszej.Nic wielkiego nie działo sie oprócz traaaaaby powietrznej i zadymy śnieżnej Trzeba było wiac a zaczynały się brania.
Okonie brały pod drugim brzegiem nie sa moje ale kolegi naprawdę ładne sztuki warto następnym razem spróbować Leszcze nic wielkiego ale chodzi o zabawe i jaka adrenalina
twardym trza być nie miętkim!Piękne rybki.
Ja dziś byłem na Kromszewickim pogoda taka ,że jak wiało to przesówało mnie na lodzie a ważę 90 kg.Brania kiepskie 11 okonków na blaszkę i mormyszkę.Lód ponad 10 cm.Ciekawe co będzie dalej z pogodą.
Wysłany: 2011-02-05, 17:09
Okonie nie moje ale brały ja nastawiłem się tylko na złotego i moze błąd bo takie ładne łowiłem tylko na Przykonie ale w tym roku już tam nie połowie wiadomo porozumienia zdjęcia leszczy zrobił kumpel zdazył przed zadymka trochę niechumanitarne ale tak już jest .Kto ma ochotę dam namiary na moje dziury nęcone i przy odwilzy jest szansa jutro kumple jada i dam znac o wynikach ja nastepnym razem rusze na pewno na pasiastego