Wysłany: 2011-09-17, 08:24 Zalew Sulejowski - droga Karolinów Zarzęcin!!!!
Witam.
Zakładam ten temat, ponieważ tu jest Hydepark i można sobie ulżyć.
Te sk....., su...., ch..... jeb, k......, bezmyślne k....., zamknęli drogę wjazdową przez las między Karolinowem, a Zarzęcinem odcinając dojazd do moich miejscówek.
Piszcie co o tym sądzicie!!!
Urodziłem się w Tomaszowie i odkąd pamiętam można było jeździć tą drogą i bylo dobrze!
Zakazywać, zakazywać ... - tylko tyle się liczy !!!!!
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2011-09-19, 10:14
Stary....doskonale Cię rozumiem....usiąść i płakać pozostało nam wędkarzom....Nie od dawna wiadomym jest ,że żyjemy w głupim kraju gdzie absurd goni absurd...Niedługo to będziemy się musieli z powietrza desantować na łowisko....bo nijak będzie dojechać do wody....A....w dupie z tym wszystkim
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?
Metoda połowu: grunt,spławik
Koło PZW: 59
Wiek: 30 Dołączył: 16 Sty 2011 Posty: 106 Skąd: łódź,chojny
Wysłany: 2011-09-19, 12:04
Ja jeżdżę tam od 6lat.Zaraz za polem namiotowym sołtysa ,tego hu................
To co tam zrobili to istna masakra byłem tam dwa tygodnie temu samochód musiałem zostawić na parkingu przy polu namiotowym (5zł) i zapierd..... ze sprzętem ze 1000m bo nie można wjechać za szlaban.Po rozmowach z ludźmi wyszło że straż leśna i policja wpada kilka razy dziennie i walą mandaty po 500zł.Z tego co się dowiedziałem to są na układzie z sołtysem który bierze kasę za parking bo ludzie nie mają gdzie parkować w sezonie kilkadziesiąt aut dziennie.Nie rozumiem tego jeżeli ta droga jest gminna i jest na mapie gdzie według prawa można z niej normalnie korzystać.BYŁA PIĘKNA POLNA DROGA A TERAZ PIERDOL...... AUTOSTRADA GDZIE JAK WIEDZIESZ DO ROWU TO AUTA NIE WIDAĆ.
BRAWO BRAWO OBY TAK DALEJ. V RP KPINA.
Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 812 Skąd: łódź
Wysłany: 2011-09-19, 16:30
panowie identyczna sytułacja jest na rydwanie gość przerobił pole na parking i teraz spróbujcie wiechać drogą od strony lasu lub zaparkować auto koło plaży na asfalcie odrazu pzyjżdzają niebiescy i mandacik a z tymi układami to nie tak tego barana z rydwanu mundurowi nie lubią ale jak mają zgłoszenie to muszą podjąć interwencje nie trudno zgadnąć kto dzwoni
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.
Panowie dziękuję za posty. Już myślałem że nikt się nie odezwie (pewnie wszyscy byli na rybach w ten piękny weekend!!). Niestety głupota, układy i układziki szerzą się w tempie zastraszającym w tym kraju. Gdyby przyszło komuś do głowy jakoś zaprotestować przeciw tej zarazie to tylko hasło dać znać na forum!!! Mimo wszystko życzę Wszystkim połamania kija w każdym sezonie wędkarskim!!!!!
Pozdrawiam
zibihs
Metoda połowu: spławik ,grunt ,spining
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 1430 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2011-09-19, 23:04
A tu mnie kolega loduwa zaskoczył bo jakiś miesiąc temu zostawiłem auto blisko plaży przed lasem na drodze i nikt się nie czepiał i nie było blokady na kołach,może mówimy o innym miejscu??? A na rydwanie jak by nie było tych śmiesznych zamykanych barier to było by fajnie podjechać pod samo łowisko autkiem,w zeszłym roku spotkałem dziadka na tym zwężeniu jak stał autkiem zapytawszy jak tu wjechał odparł że ma klucze bo jest ze str.leśnej i takim hu... to wolno
Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 812 Skąd: łódź
Wysłany: 2011-09-20, 23:52
krystian mówimy o tym samym miejscu ,blokad nie zakładają tylko mandaciki trzeba uważać szczególnie gdy stoji kilka aut po drugiej stronie masz drogę przez las tam też nie wolno wieżdżać mimo że znaków zakazu nie ma to straż leśna wali po 500 za wjazd do lasu my z kolegą dostaliśmy pouczenie ale sąsiad się kłucił o znaki i mu mandat wlepili
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.