Jak co roku urlop zbliża się Pytanie brzmi gdzie żeby dobrze pobawić się z wędką /śledziami/ orazinnymi gatunkami do wyboru mam Międzyzdroje, Ustka, Darłówko. Mogę liczyć na waszą pomoc? może coś słyszeliście
Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 812 Skąd: łódź
Wysłany: 2011-05-16, 18:54
ja polecam ustkę tam mi lepiej niż w łodzi jeśli się zdecydujesz mam pełen wachlarz namiarów od miejscówek na plaży przez kutry po kwatery jeśli byś czegoś potrzebował to pisz śmiało
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.
Krzys7654
Od 5 lat korzystamy z usług Konrada Dojlidko z Kołobrzegu. Początkowo wypływaliśmy kutrem PEGASUS ONE, później - PERSEUSem - był "świeżo" po remoncie.
Zawsze wracaliśmy zadowoleni. Zwykle wypływamy na 3 dni, z noclegiem na kutrze w jednym z portów (najczęściej - Nexo) na Bornholmie.
Ostatnio byliśmy w maju, nie było niestety "okazów" - największy dorsz miał w granicach 5 kg ale przygoda ... WSPANIAŁA