Metoda połowu: spin grunt spławik
Koło PZW: Kleń
Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2009 Posty: 203 Skąd: Pabianice
Wysłany: 2011-10-26, 12:22 Penn Slammer 360
Witam mam pytanie, czy ktoś z uzytkowników uzywa lub miał styczność z Pennem Slammerem 360.
Mam kolege w Uk , ktory ma dostęp do powystawowych sprzecików za bardzo dobrą cene , za slammerka dałem 200zł i chciałem sie dowiedziec czy do średno cięzkiego spina bedzie się nadawał bo wyczytałem gdzieś że cienkie linki słabo nawija więc zastanawiam sie czy nie dokupic poządnego kija i uzywać go do cięzszej orki np na rzeki.
Nie mam tego krecioła ,ale nasłuchałem sie od znajomych ,(dokładnie3 znajomych posiada ten krecioł) ze jedyna wade jaka posiada ten krecioł i to w nie wszystkich modelach to to ze nawija plecke ,w kształt stożka.Bez roznicy ,w wytrzymałosci linki.Z tego co moge Ci napisac to dobry wybór kręcioła i to jeszcze za tak mało sianka.Z tego co slyszałem to dodatkowe szpule chodzą po 70zł.
Napisze tak, na sredniego spina luuz ,do ciezkiej tyrki tez sie nada.Tak mi znajomy odpisał ,łowi nim na bugu i na starorzeczach.Wachadła 20g albo głowki do gum 30 to u niego norma.Jedynie narzeka na wyglad kreciola