Witam, podczepię się pod temat, otóż chce kupić bacika bądź tyczkę tutaj decyzja jeszcze nie zapadła będę łowił na przepływankę głównie wiec myślę ze, 7m, 8m bądź 9m będzie w sam raz. Totalnie nie znam sie na batach nie wiem co jest dobre a co nie na co zwracać uwagę a na co nie, może poproszę o pomoc kolegów w doborze proszę o konkretne oferty. Tak wiem zaraz padnie pytanie jaka cena nie mam pojęcia jak cenowo wypadają dobre baty oczywiście nie zależy mi na klasie mistrzowskiej bo tej nie wykorzystam myślę że, 300-400 będzie optymalna cena
Metoda połowu: grunt,spławik
Koło PZW: 59
Wiek: 30 Dołączył: 16 Sty 2011 Posty: 106 Skąd: łódź,chojny
Wysłany: 2011-05-15, 10:45
Najlepiej jest 7m kupić bo 8m lub 9m nie zawsze jest wygodny.Oczywiście waga to jest podstawa musi być lekki żeby ręka się nie męczyła.
http://allegro.pl/mistral...1606988643.html
Coś takiego na początek starczy.Ja kiedyś też miałem taki dylemat i kupiłem sobie 7m bolonkę masz prawie to samo a ma więcej zastosowań.
Metoda połowu: spin grunt spławik
Koło PZW: Kleń
Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2009 Posty: 203 Skąd: Pabianice
Wysłany: 2011-05-15, 21:43
kup coś z trabucco lub garbolino , pamiętaj o wadze i co najwazniejsze sztywnosci jak będzie zbyt giętka to tylko sie będziesz męczył
a tak poza tym to dajemy link + zdjęcie.
Cenowo wszystkie sa zbliżone lecz nie mogę info znaleźć w necie który wziąć w tym pierwszym jest pełną szczytówka wiec guma odpada czy to zle?? Pomożecie? Wszystkie kijki 7m