Metoda połowu: spin grunt spławik
Koło PZW: Kleń
Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2009 Posty: 203 Skąd: Pabianice
Wysłany: 2010-05-18, 22:41
z shimano mam feedera hyperloop feeder sprzęt jest ok amura 6kg wytrzymał a ugięcia były potęzne
z serii nexave posiadam spinning nie mam co do niego zastrzezen co do pikera to nie wiem może lepiej przejedż sie gdzieś do sklepu weż w ręke pomachaj i dopiero się zdecyduj
pozdrawiam!!!!
Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 811 Skąd: łódź
Wysłany: 2010-05-18, 23:09
wędzisko musi tobie pasować ,leżeć w ręku i to ty musisz być przekonany że jest dobre nie na darmo jest powiedzenie że wędka ma być przedłużeniem ręki ,musisz iść do sklepu, weź do ręki pomacaj, pomachaj i jak kupujesz to musisz być przekonany że to to wtedy będziesz zadowolony z zakupu.nasze opinie to tylko subiektywne odczucia jednemu pasuje drugiemu nie . to tak samo jak suche dane producenta taki a taki grafit przelotki waga itp a dwie wędki o zbliżonych parametrach różnych producentów zupełnie inaczej się zachowują a blanki wykonane z tego samego węgla
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.
Metoda połowu: Drgajaca szczytówka
Koło PZW: niez
Wysłany: 2010-05-19, 15:09
Byłem w sklepie i miałem w ręku ,Shimano 270 Piker ,wędka mi pasowała ale nie zapamiętałem nazwy .W sklepie wędka kosztowała ponad 300zł. w necie mniej .I teraz pewności nie mam że to ta sama.Stąd pytanie !
A w necie dostępny jest tylko ten model ,to pewnie na 90%ta sama>