Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 812 Skąd: łódź
Wysłany: 2010-06-06, 20:42
spokojnie nic nie pęknie tylko nie składajcie wędek z piaskiem a smarowanie grafitem tego miejsca nie ma najmniejszego sensu ,a smar grafitowy to zupełnie nie to zastosowanie ,grafit nie smar grafitowy służy do wypełniania rys w wędkach węglowych .w kwietniu za wymianę szczytówki w teleskopie zapłaciłem 8 zł oczywiście na nawrocie
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.
Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 812 Skąd: łódź
Wysłany: 2010-06-06, 21:59
nie to jest naprawdę wytrzymałe moja ma już 3 lata porysowana i sprawuje sie świetnie gdybym nie zasunoł w gałęzie to szczytówka do dziś dzień była by orginalna to jest dość często stosowane rozwiązanie w teleskopach i nie ma problemu z wytrzymałością
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.
Metoda połowu: Głównie spławik
Wysłany: 2011-02-02, 00:16
Odnowię temat.
Poczytałem trochę na forach, poprzeglądałem oferty sklepów internetowych (na łażenie po sklepach nie mam czasu), podzwoniłem (Strugi, Nawroty, Manufaktury, itp) gdzie co znajdę i... akurat przejeżdżałem obok, wszedłem do sklepu na Nawrot.
Połaziłem, pooglądałem, pomacałem... i zgłupiałem.
Byłem zdecydowany na wędkę do spławika, teleskopową, w cenie +/- 100-120pln.
Kompletnie niezdecydowany podszedłem w końcu do sprzedawcy (bardzo sympatyczna i rzeczowa obsługa) i powiedziałem czego potrzebuję. Gościu podszedł do stojaka wyjął wędkę powiedział że ta będzie ok. Rozłożyłem, zważyłem w ręce, pomachałem, spytałem o przelotki że takie delikatne, powiedział że tylko na delikatne wyglądają, złożyłem, powiedziałem że biorę, zapakował, zapłaciłem 110pln i kupiłem:
Metoda połowu: spin grunt spławik
Koło PZW: Kleń
Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2009 Posty: 203 Skąd: Pabianice
Wysłany: 2011-02-02, 12:47
domnie wczoraj przyszła paczka kupiłem shimano catana tele match 4,20 fa w promocji za 259zł a normalnie po 360 stoja kozacki kijek to mój drugi pierwszy jest taki sam tyle że 3,90m i nasadowy.
Metoda połowu: każdy pomijając na muchę i i podlodowego
Koło PZW: Okręg PZW Konin koło Uniejów nr.16