na kanale lowilem z glowki niestety nic na kanale k wesolego miasteczka fladra wielkosci dloni leszcze typowe nalesniki ukleje plocie i bardzo duzo babek jakas plaga normalnie. oraz niezapomniany widok kolesia ktory kraba na ciezko wyjol wielkosci glowy normalnie sie poczulem jak na polawiaczach krabonow krolewskich pozdro wracajac do tematu moim zdaniem kluczem do sukcesu jest odpowiednie prowadzenie ja prowadze skokami ale bardzo bardzo powoli wspaniale bija te blaszki pomimo swojej wielkosci
jesli umiecie kombinować no myślcie co mozna wykorzystac jako przynete na okonia w tym artykule???
ja wiem ale czekam na wasze pomysły
sam oczywiście wykorzystałem to cacko na okonie
Metoda połowu: spławik ,grunt ,spining
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 1430 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2010-10-25, 21:01
chyba że do nagłych przypadków co można z tego jeszcze wymyślić?
Chyba że limahl chodzi ci o skrobaczkę do patroszenia okonia,w tym przypadku ma to ząbki i szło by całkiem dobrze???????? bo przynęty nie mogę sobie wyobrazić z otwieracza
Ostatnio zmieniony przez krystian252 2010-10-25, 21:31, w całości zmieniany 1 raz
popatrz na łopatki,można fajne zrobić okoniowe przynęty
obcinając zaraz przy spłaszczeniu
kiedyś złamałem taki i wpadłem na pomysł-wywierciłem otwory i założyłem kotwiczkę małą okazało się super na okonie
Metoda połowu: spławik ,grunt ,spining
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 1430 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2010-10-27, 11:48
Po co kupować wędki,jak można sobie wystrugać z patyka już nad wodą i darmo
ale czasami domowe sposoby na zrobienie przynęty są bardzo fajne,a największa jest satysfakcja jak coś jeszcze na nie weźmie