Metoda połowu: spławik ,grunt ,spining
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 1430 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2010-09-12, 22:20 Co na szczupaka
Panowie doradźcie jaką gumę na szczupłego najlepiej założyć?????? bo mi ręce opadają od rzucania i zmieniania, jakieś kolory lubi czy jak???? W sobotę do południa byłem na Krzywiu i uczepił mi się tylko jeden mały na kopyto biało-czerwone i nic po za tym
heh na 15 mozesz sobie darowac szczupaki osobiscie nie widizlem osoby ktory by zlwoil cos ponad 50 60 cm a na tym lowisku dobrze mi sie sprawdzila blacha mepps bialo rozowo niebieska w brokacie oraz czarna z kopyt zolty zczarnym na glowce 7 ale jesli chcesz powedkowac poganiac za szczupakiem to polecam glowno doplata 30 na skierniewice na czesci gdzie rzeka wpada do zalewu proponuje zaczac od mostu tam na dole i isc w strone rzeki na rzece wyciagnolem swoja pierwsza 70
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 1430 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2010-09-14, 19:19
Masz może foto tej blachy meppsa ???? A jak to jest ze spiningiem na Skierniewice??? Mam wykupioną składkę na Skierniewice ale wędkuję na grunt lub spławik a jak ta składka ma się na spina? ta sama czy jeszcze jakaś dopłata??
A jak to jest ze spiningiem na Skierniewice??? Mam wykupioną składkę na Skierniewice ale wędkuję na grunt lub spławik a jak ta składka ma się na spina? ta sama czy jeszcze jakaś dopłata??
jak masz lodzkie wykupione a doplate drobisz tlyko 30 zl na skierniewice bylem kontorlowany na zalewie w glownie i jakos nic o zadnych 20 zlotych nie wspomnial straznik
ja akurat kupielm taki zestaw blaszek za 50 zlotych uzywki na allegro te 4 plus 2 inne wiec mysle ze to byl dobry zakup lecz niestety tlyko ta okoniowka mi zostala reszta zerwana na zaczepach rurowych i innnych smieciach pozostawionych w lowiskach
Wysłany: 2010-09-14, 22:34
No to jak z tą dopłatą????? mam normalną składkę na Skierniewice za 30zł np.na Rydwanie jest ok.kontrola była przeszła ok. To z tego co zrozumiałem to jeszcze trzeba wykupić dodatkowo na spining tak???