Metoda połowu: splawik, grunt, spinning
Koło PZW: Lutomiersk nr 40 Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 05 Maj 2010 Posty: 92 Skąd: łódź
Wysłany: 2010-05-12, 19:11 Zanety firmy Dragon
Witam zakupiłem dzisiaj w sklepie w manufakturze zanęty firmy dragon classic karp oraz leszcz-lin i mam pytania czy ktoś już z was stosował te zanęty i jak się sprawdzały, czy mogę je zmieszać razem i łowić na grunt czy raczej nie ?? zakupiłem także kukurydze tutti fruti firmy jaxon stosował ktos ??
karpiowe i linowe zanęty są słodkie ,wiec mozesz je zmieszać z soba. nigdy nie dodawałem atraktora o smaku tutti frutti ale jak byś miał dodatek waniliowy to by była gitarka. oo i np; do pojemnika z samymi pinkami wsypać tego atraktora żeby robaki troche nasiakły zapachem.brania gotowe
Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 812 Skąd: łódź
Wysłany: 2010-05-12, 23:02
spokojnie mieszaj to praktycznie te same zanęty
a z dragona to spróbuj dragon magnum o wiele lepsza zanęta niż clasic
kupne mieszanki zanęt możesz praktycznie mieszać bez ograniczeń ryb raczej nie wypłoszysz w najgorszym wypadku będą miały w nosie twoją zanętę
ja swego czasu używałem mieszanki karpiowej z płociową i do tego słoną
rybki brały świetnie całą jesień a na wiosnę ni w ząb im nie podchodziła .
na zbiornikach o dużej presji wędkarskiej warto kombinować z zanętami bo to przynosi efekty
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.
Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 812 Skąd: łódź
Wysłany: 2010-05-13, 14:21
pinke przesyp do innego pojemniczka niż ten kupny wsyp 2 łyżeczki aromatu waniliowego w proszku i masz na następny dzień pinke waniliową
w ten sam sposob postępujesz z każdym innym aromatem możesz też sypnąć arokatora np.płociowy lub leszczowy .
z białym robimy tak samo tylko trzeba pozbyć się trocin można sypnąć łyżkę stołową kaszki kukurydzianej zmieszanej z 2 łyżeczkami arokatora po takim zabiegu wieczorem rano masz czyściutkie i pachnące robaki gotowe do wędkowania
Metoda połowu: feeder
Koło PZW: 14
Wiek: 24 Dołączył: 18 Kwi 2010 Posty: 15 Skąd: Łódź - Widzew
Wysłany: 2010-05-29, 00:45
loduwa76 napisał/a:
pinke przesyp do innego pojemniczka niż ten kupny wsyp 2 łyżeczki aromatu waniliowego w proszku i masz na następny dzień pinke waniliową
w ten sam sposob postępujesz z każdym innym aromatem możesz też sypnąć arokatora np.płociowy lub leszczowy .
z białym robimy tak samo tylko trzeba pozbyć się trocin można sypnąć łyżkę stołową kaszki kukurydzianej zmieszanej z 2 łyżeczkami arokatora po takim zabiegu wieczorem rano masz czyściutkie i pachnące robaki gotowe do wędkowania
taka prawda ,że rybka lubi bardziej zapachowe robaczki niz te "orginalne" śmierdzące