Metoda połowu: spinning, spławik feeder
Koło PZW: koło nr 19 Politechnika Łódzka Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 19 Lip 2010 Posty: 153 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-12-10, 10:23 Drożdże
Panowie mam pytanie cos gdzieś kiedyś słyszałem żeby na zimną wodę dodać drożdże do zanęty, dla mnie jest to hmmm nieco dziwne no ale może ktoś mnie przekona żeby użyć taki śmierdzący składnik może spotkaliście sie kiedyś z takim czymś ? poza tym jaką role miały by pełnić zapachowa smużącą ?? smakową drożdże są przecież hmm gorzkie. (kurcze poziom wody jest bardzo mały co to będzie jak przjdą mrozy wszystko zamarznie chyba koniec )
Drożdże piwne dodają do kulek proteinowych
Drożdże piwne - są mało znanym lecz bardzo wartościowym komponentem bogatym w witaminy z grupy B, naturalne proteiny, związki mineralne i aminokwasy egzogenne. Mają działanie pobudzające trawienie, polepszają przyswajalność białek, tłuszczów i węglowodanów. Podobnie jak betaina są cennym dodatkiem do każdego rodzaju mix'u. Zawartość białka 43%, dozowanie 5%