Metoda połowu: spinning, grunt, spławik
Koło PZW: nr 49 Resursa Pomógł: 4 razy Wiek: 33 Dołączył: 15 Kwi 2009 Posty: 244 Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-02-03, 09:47
słuchajcie kiedy chcecie iść z tym dyplomem bo muszę go jak cos druknąć. Nic nie wymyśliłem na szybko z plexą wiec wydaje mi się że najlepszym rozwiązaniem będzie w antyramę włożyć. Pytanie tylko w jakim formacie wydrukować A4 czy A3 i na kiedy
Metoda połowu: spinning, spławik feeder
Koło PZW: koło nr 19 Politechnika Łódzka Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 19 Lip 2010 Posty: 154 Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-02-08, 08:40
Ja też myślę że a4 bo to taki najbardziej pospolity wygodny format
Panowie nie ma co się śpieszyć byłem dziś bo chciałem kupić podbierak i kilka innych rzeczy a tu karteczka że do 12 będzie jeszcze zamknięte więc w poniedziałek pójdę zrobić wywiad i zobaczymy czy już będzie otwarte ;) to mamy czas aby dokładnie się dogadać;)
Metoda połowu: Głównie spławik
Wysłany: 2012-02-08, 23:44
Piotress napisał/a:
a4 będzie chyba bardziej widoczne i lepiej się będzie prezentować :)
obawiam się że bardziej widoczne będzie jednak A3 bo jest dwa razy większe od A4 ale faktycznie większość dyplomów, certyfikatów itp jest bardziej zbliżone do A4
_________________ Matka siedzi z tyłu, tak powiedział!