FAQ Szukaj Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj

SKLEP INTERNETOWY

Poprzedni temat «» Następny temat
konkurs jak co roku na najlepszy slep w łodzi
Autor Wiadomość
limahl 

Wysłany: 2011-12-27, 21:15   konkurs jak co roku na najlepszy slep w łodzi

każdy głos jest ważny a dzięki nim mamy rabaty w sklepach

krystian252 

Metoda połowu: spławik ,grunt ,spining
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz
Wysłany: 2011-12-27, 21:52   

Moim zdaniem: Na Jana pawła/koło kaliskiego sklep bardzo dobrze wyposażony,fakt niektóre ceny zawrotne,z utargowaniem czego kol wiek bardzo ciężko,na Nawrot sprzętu o wiele mniej, ale obsługa miła i pomocna zawsze daje jakieś upusty.

1.Nawrot
2.Jana Pawła II

loduwa76 

Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38
Wysłany: 2011-12-27, 23:27   

jak dla mnie kolejność jak wyżej :lol:

Janiu 

Metoda połowu: Głównie spławik
Wysłany: 2011-12-27, 23:40   

1. Nawrot - podzielam opinię Krystiana
2. Okonek z A.Struga. Fajnie że mają sklep internetowy, ceny w miarę ok, wszystko można zamówić w domu i odebrać w sklepie jak pościągają. Szkoda tylko, że sprzedawca sprawia wrażenie jakby nigdy nie miał czasu z Tobą rozmawiać :-/
3. JP2 - drożyzna i usiłują wciskać mało doświadczonym wędkarzom drogi profesjonalny sprzęt/akcesoria.
4. Każdy sklep po drodze jak jedziesz na ryby i czegoś Ci brakuje :)
5. Kakadu koło Manufaktury czasami ma fajne ceny na allegro z odbiorem osobistym więc bez dodatkowych kosztów przesyłki.

pietrek 

Metoda połowu: spinning, spławik feeder
Koło PZW: koło nr 19 Politechnika Łódzka
Wysłany: 2011-12-28, 09:22   

Ja kupuje na Nawrot i jestem bardzo zadowolony, miła obsługa (zwłaszcza ten starszy pan zawsze coś śmiesznego powie) zawsze jakiś rabacik, sprzet hmmm jak dla mnie sporo, dobry w miare tani, poza tyn jest bliko mnie.Drugim sklepem jest okonek jak Janiu powiedział fajnie że mają stronke i można sie obeznać ale obsługa raczej mało znająca się w sprawach sprzetu, trzeci i najgorszy pod wieloma wzgledami jest "sklep" kakadu w manufakturze lub porcie jest drogo sprzetu jest średnio i jest raczej mała gama jest wszystko tak rzucone hurtem, ale plusem jest to że jak coś to jest otwarty w niedziele i możan kupic zanete i robaczki w nagłym wypadku(albo wypadziku :-D )

krystian252 

Metoda połowu: spławik ,grunt ,spining
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz
Wysłany: 2011-12-28, 11:39   

Jeśli jeszcze chodzi o następne co wymienił Janiu.... i te co znam.

Kakadu - sklep dość drogi przebitka cen o niektóre produkty nawet zoologiczne do 9zł niż gdzie indziej,w wędkarstwie sprzętu dużo ale cena też wygórowana,jak dla mnie można wejść pomacać kija i to wszystko.

Okonek - możliwość wyboru duża ale tylko przez internet,jeśli mamy upatrzony sprzęt to można śmiało u nich zamawiać,w sklepie nigdy nie byłem bo po inf.tel. że tylko odbiór zamówionego towaru,a każdy kto chce zakupić jakikolwiek sprzęt chce dotknąć,pomachać i poczuć czy to właśnie jest to,tu tego właśnie brakuje.

Na legionów - nigdy nie byłem.

Zgierz

''Moje hobby'' - Sprzętu dość duży wybór ale? w większości jest to Jaxon i York oraz made in china w cenach również wygórowanych,a ma się to tak cena koł.York= np.na Nawrot kupi się już koł. shimano,dobre jest z tym że blisko wyskoczyć po robaki i zanętę i to wszystko.

''Sklep wędkarsko zoologiczny'' na ul.Piątkowskiej - sprzętu wędkarskiego brak,ale za to opłaca sie zakup zanęt,ceny hurtowe oraz duży wybór mieszanek na wagę raczej tanio.

Reszta drobnych sklepików wędkarskich jak to się nazywają to porażka 3 wędki w dwóch rzędach i możliwość zakupu robaków i zanęt podstawowych.

edu66 

Metoda połowu: spin grunt spławik
Koło PZW: PĘCZNIEW
Wysłany: 2011-12-28, 17:57   

Moje sklepy to nr1 Nawrot :dobre ceny jak na łódz asortyment tez nie mały, no i mozliwosc RABATU :mrgreen: nr 2 to OKONEK ceny dobre asortyment spory szkoda tylko ze wirtualny,ale jak sie zamówi nie trzeba za przesyłke płacic wystarczy podjechac. 8-)

Pawel85 

Wysłany: 2011-12-28, 19:36   

Nr.1 Nawrot
Nr.2 Okonek za wersje online

marabut 

Metoda połowu: spławik, grunt
Koło PZW: Pęczniew
Wysłany: 2011-12-28, 20:24   

"Grubszy" sprzęt kupuję przez www (ceny), robaki na Franciszkańskiej (mam blisko), jednak co nieco nabyłem na Nawrot (obsługa - 5, wybór - 3+, ceny - 3, w skali od 1 do 5).
Więc:
Numer 1 w Łodzi sklep na ulicy Nawrot.

Co do Okonka, próbowałem online, jednak nigdy nie udało mi się skompletować zamówienia, ale wybór i ceny OK.
Numer 2 w Łodzi sklep Okonek.

limahl 

Wysłany: 2011-12-28, 20:36   

moja opinia;
1.NAWROT-miła obsługa ,można zamówić coś czego nie ma oraz rabaty na które każdy liczy.Wspaniały właściciel zawsze uśmiechnięty i wygląda na to ,że znów wręczę mu dyplom naszego forum
2. OKONEK -sprzet jest lecz obsługa mało kontaktowa
3. WEDKARSKI RAJ-drogo ibrak pana ROMANA BEKERA który zawsze doradził i miło pogawędził
4.SKLEP NA LEGIONÓW- coś ruszyło,a powodem chyba jest duży zapału syna właścicielki zaczyna sie coś dziać nawet rabaty dla naszej strony uzyskałem,sprzętu troszkę więcej niż w poprzednich latach lecz wybór żaden,ale brawo za chęci i dobre nastawienie dla wędkarskiej rzeszy

pietrek 

Wysłany: 2012-01-26, 17:05   

Panowie jest taka akcja sklep na Nawrot zostaje zupełnie zmodernizowany byłem dziś i zapowiada się bardzo ciekawie, i mi przyszedł pomysł aby wręczyć dyplomik za najlepszy sklep i jakiś szampan(lub coś innego) na nowy początek ogólnie sprawa wygląda tak że sklep zostaje powiekszony i będzie samoobsługa, sklep zostaje zamknięty od poniedziałku do końca tygodnia i może by tak w środę 8 lutego zorganizować grupkę i tam pójdziemy z dyplomem i złożymy gratulacje na nową drogę sklepiku.(wkradły mi się małe błedy przepraszam)

limahl 

Wysłany: 2012-01-27, 15:55   

bardzo dobry pomysł ,popieram

pietrek 

Wysłany: 2012-01-27, 16:31   

tylko nie chce aby skończyło się to tylko na gadaniu trzeba planować i robić, chłopaki(jeśli moge) zróbmy cos razem niech bedzie widac ze nasze forum jest jedyne w swoim rodzaju itd. Ktoś jeszcze może się podłączy do tego ??
limahl, rozumiem że jak coś to się zgadamy co do tego tematu i się do tego podłączasz

limahl 

Wysłany: 2012-01-27, 21:37   

jakoś robię to co roku i wręczam im nagrodę w postaci dyplomu

pietrek 

Wysłany: 2012-01-27, 22:01   

limahl, Nie mowie że ty nic nie robisz albo ktoś inny na forum ;-) więc jeśli ktoś ma jakieś jeszcze pomysły albo coś innego wnoszącego do tematu lub ktoś chce się jeszcze dołączyć to zapraszamy :-) limahl, co to tego wszystkiego to żebyś nie robił wszystko sam to możemy się podzielić obowiązkami i jak coś to pw i się dogadamy co do terminu i co i jak.(wiem strasznie chaotycznie napisałem ale się spieszę)

Odpowiedz do tematu