Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 812 Skąd: łódź
Wysłany: 2010-02-17, 16:32
ten sklep ma tylko jedną zaletę godziny otwarcia do 21 więc jak potrzeba zanęty lub przynęty wieczorem to jak znalazł tylko trzeba uważać na świeżość robaków
innych zakupów nie polecam drogo i sprzedawcy kiepscy więc z fachowymi pytaniami lepiej się nie wychylać
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.
Metoda połowu: spławik
Koło PZW: Kleń Sieradz Pomógł: 3 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Cze 2009 Posty: 534 Skąd: Łódz
Wysłany: 2010-02-22, 00:22
OJ ja też wędkę tam kupiłem a że byłem w stanie wskazującym, to wędka się nadaje do gonienia gołębi ale nie nad wodę.Do 21.00 to jest plusik.
Fachowcy sklepikarze .
Metoda połowu: spławik ,grunt ,spining
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 1430 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2010-04-02, 17:28
robić zakupy w tym sklepie to porażka zacząwszy od wędkarstwa a skończywszy na psiej karmie różnica wyższych cen od 3zł do 89 zł,zakupy w ogóle nie opłacalne.
jeśli chodzi o ceny to faktycznie porażka ale jeśli w niedziele coś potrzeba to wiadomo ze tam nabędziemy,a po za tym również obsługa do du......y
nie mająca pojęcia lecz był tam gość co miał coś w głowie na temat tego co sprzedawał lecz już nie pracuje
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2010-04-03, 10:12
Pamiętacie naszą pierwszą zbiórkę przed KAKADU....???? Wlazłem do tego sklepu ot tak ...z czystej ciekawości i po przejściu 3 -ech kroków moim marzeniem było się wycofać. Obsługa nie mająca zielonego pojęcia o sprzedaży sprzętu wędkarskiego. Odniosłem wrażenie , że można było im łatwo wmówić ,że kołowrotkiem można np. mielić mięso na kotlety. Porażka na maxa....i jeszcze te ceny.....Jedynym plusem jest to co napisał LIMAHL....w niedzielę można kupić to czego sie zapomniało kupić w normalnym sklepie.Nie mam tu na myśli konkretnego zakupu...po prostu zwykłe robale czy paczka zanęty...nic poza tym .....bo naprawdę szkoda kasy.
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?