Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2010-02-07, 20:13 Sklep wędkarski na ul.A.Struga
To jest sklep , z którego inni powinni brac przykład. Większość mojego sprzętu pochodzi właśnie z tego sklepu.Fachowe doradztwo (nie piszę tu o tej Pani akurat, ale i tak nie mam jej nic do zarzucenia), dość bogate zaopatrzenie i szybka obsługa. Nigdy nie nabywałem tam zanęt i przynęt więc nie wypowiem sie na ten temat.OKONEK to jest to .Polecam.Ta Pani w sklepie nie ma obowiązku znac sie na sprzęcie , ponieważ nie wędkuje , a sklep zajmuje sie przede wszystkim sprzedażą wysyłkową. W ostateczności można zamówić cokolwiek ze sklepu przez internet, ale wtedy nie mamy okazji pomacać tego co chcemy kupic Atutem sklepu są też atrakcyjne ceny.
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?
Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 812 Skąd: łódź
Wysłany: 2010-02-07, 21:18
zgodze się z kolegą poza małym wyjątkiem jeśli ta pani obsługuje klienta to ma obowiązek znać się na tym co sprzedaje i nie ważne czy wędkuje czy nie .reszta tak jak kolega napisał a ceny naprawdę atrakcyjne .do ideału brakuje tylko by cały towar z sklepu internetowego był na półkach ,ale cóż idałów nie ma a sklep musiał by mieć rozmiar pokaźnej hurtowni
ogólnie na plus
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.