Metoda połowu: Spining,Spławik
Wysłany: 2011-02-09, 18:08
Kupiłem dzisiaj wędeczke w tym sklepie. Oczywiście dostałem rabat i cena wędki spadła do 200 zł a w sklepach internetowych stoi około 230. Jak zwykle miła obsługa, a Pan na wiadomość że jestem z gralika miło sięuś miechnął. Po raz kolejny Polecam
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2011-04-16, 08:23
Wszystko ładnie i pięknie...tylko czemu jak ja czegoś potrzebuje i tam dzwonie , to tego nigdy nie ma.... .nikt nic nie wie.... ogólna dezorientacja..... Zdziwienie porównywalne do tego jakbym wszedł do apteki i poprosił.........papier ścierny
W sumie nic nie mam do tego sklepu , ale zaopatrzenie w nim jest porównywalne do większości sklepów wędkarskich w Łodzi....nie ma się czym za bardzo podniecać.
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?
przygotowani są na podstawowy sprzęt dla wędkarzy nie takich jak ty wymagających i specyficzne upodobania
biorąc pod uwagę ten fakt dla karpiarzy zapewne tez nic nie kupisz w takim sklepie
może nalezało by otworzyc sklep dla specjalistów morskich , sumowych i karpiarzy
Metoda połowu: Drgajaca szczytówka
Koło PZW: niez
Wysłany: 2011-05-28, 21:37
Łódż jest najgorszym możliwym miejscem dla sklepu wędkarskiego jakie można sobie w tym pięknym kraju wymarzyć. W poniedziałek przychodzi klient do sklepu i wypytuje sprzedawców o wędki ,we wtorek przychodzi z kolegą i długo sprzęt oglądają w czwartek i tak kupuje sprzęt na giełdzie a często trafiają na giełdę całe wycieczki wędkarzy kupujących wszystko, od kilogramów zanęt począwszy a na parasolach skończywszy.Dlatego należy się cieszyć że jakieś sklepy w tej okolicy istnieją.
Hm sklep dla wędkarzy morskich karpiarzy i łowców sumów, obawiam się ze trzeba sporo zainwestować i póżniej długo do interesu dokładać !