FAQ Szukaj Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj

grafika reklamowa, reklama, poligrafia

Poprzedni temat «» Następny temat
Sklep wędkarski na ul.Nawrot w Łodzi
Autor Wiadomość
DRAGON 
WIŚLANY GAWĘDZIARZ

Metoda połowu: boja,grunt,spławik
Wysłany: 2010-02-07, 16:36   Sklep wędkarski na ul.Nawrot w Łodzi

Ale super pomysł z tymi sklepami....Ja wytypowałem ten sklep dlatego,bo nigdy tam nic nie ma.W sezonie jak chce sie kupić robale (białe ,barwione, jockersa albo jeszcze jakies inne )to trzeba byc przygotowanym na to , że się nic nie kupi.To samo z żywcami, jak sie je zamówi tydzien wczesniej to prawdopodobnie będą, ale z dnia na dzień to już jest problem...Ktos powie że się mylę , ale zapewniam Was że na pewno nie.Nie polecam.

Pan Kleks 

Wysłany: 2010-02-07, 19:23   

Dragon,
ja osobiście nie mogę narzekać na sklep na Nawrot. Może dlatego, że w większości przypadków zanim tam pojadę - zadzwonię z pytaniem - czy jest jest to, co mnie interesuje. Na ogół - jest :-)
Jedyne, na co mnie szlag trafia to to, że na ogół nie ma gdzie w pobliżu sklepu zaparkować (zwłaszcza teraz, gdy wszędzie leżą zwały śniegu) ale to przecież nie ich wina.
Pozdrawiam - Pank Kleks

loduwa76 

Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38
Wysłany: 2010-02-07, 19:34   

no to ja powiem że się mylisz :lol: robie tam zakupy prawie wszystkie ,obsługa miła i fachowa zawsze doradzą sprzętu mają sporo przy zakupach jak płacimy gotówką praktycznie zawsze rabacik dają lub jakąś przynętę dorzucą gratis . z reklamacjami nie ma problemu .zanęt jest trochę mniej ale bodajże 4 producentów jest na okrągło tag że wybrać jest z czego . co do żywca to nie pamiętam by kiedykolwiek tam mieli a na pewno nie mają żywca od 5 lat .robak jest tylko proponuje nie przychodzić po niego w sezonie na 5 minut przed zamknięciem sklepu bo tam jest duży ruch i nie przeczę mogło braknąć choć nigdy mi się nie przytrafiło to .a i na koniec goście bardzo uczynni sprowadzą każdą rzecz którą zamówimy jak córce pękła szczytówka w teleskopie to za wymianę z przeklejeniem przelotki wzieli 5 złotych

gorąnco polecam zakupy nigdy się nie sparzyłem na tym sklepie .
a wybór jest większy niż w innym sklepie polecanym na tym forum nie pisze w jaki iż uważam sklep za w miarę dobry ale nie warty reklamy bynajmniej dokąd pani obsługująca nie zdobędzie wystarczającej wiedzy lub nie zatrudnią kompetentnego sprzedawcy

DRAGON 
WIŚLANY GAWĘDZIARZ

Metoda połowu: boja,grunt,spławik
Wysłany: 2010-02-07, 20:01   

Niestety LODUWA ,ale mnie nie przekonałeś.Osobiście nie robie tam zakupów , ale robi je tam mój kumpel z którym jeżdże na ryby.Za każdym razem jak on chce cos tam kupic to okazuje sie że akurat tego tam nie ma....Niestety zdania nie zmienie .Dla mnie ten sklep to porażka.Odnosnie fachowej obsługi to zadzwoniłem tam kiedys z zapytaniem o pewien model kołowrotka, niestety Pan nie umiał mi odpowiedziec na żadne z zadanych pytan .Wszystko co mi mówił czytał z katalogu , którego najprawdopodobniej nie rozumiał. Nawet przedstawiciele firmy rozprowadzającej te kolowrotki go olali.....bo nie odpowiadali na jego telefony.Jeszcze tego samego dnia zadzwoniłem do innego sklepu i w ciągu 5 -u minut uzyskałem potrzebne informacje.

loduwa76 

Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38
Wysłany: 2010-02-07, 21:03   

każdy może mieć swoje zdanie ja tam robię zakupy bo mieszkam 5 minut od sklepu i tak jak powiedziałem ja jestem zadowolony i z obsugi i zaopatrzenia ale to moja prywatna opinia i nie zamierzam cię przekonywać do tego sklepu .a co do brakujących towarów to albo mam farta albo twój kumpel ma uprzedzenia do tego sklepu bo jeszcze nigdy nie wyszedłem bez zakupów

Korba w Bani

Wysłany: 2010-02-07, 21:35   

Sklep na Nawrot jest dobrym sklepem jak dla mnie, zazwyczaj co chciałem to było a jak nie np: spodniobuty to były za 3 dni.Sprowadzili :d
Wybor mają spory i jak dla mnie są na drugim miejscu w Łodzi. Co do cen to nie robią tak jak to robi jeden sklep , wali duże ceny na produkty a potem przy kasie mowi to rabacik damy .Co z tego jak i tak wychodzi mnie drożej niż na Nawrot.

Piotress 
jak coś to pisać gg 9220616

Metoda połowu: spinning, spławik, grunt
Koło PZW: koło 49 Resursa
Wysłany: 2010-02-10, 17:30   

tez uważam ze ten sklep jest z jednym z lepszych w łodzi a zakupy robie tam często i rabaciki wpadną jakieś pare mormyszek gratis itp.. :-) 8-) :evil:

limahl 

Wysłany: 2010-02-11, 16:59   

zawsze był dobrze zaopatrzony jak pamiętam i chyba jeden z najstarszych sklepów w Łodzi

Lodzianin18 

Metoda połowu: Spining,Spławik
Wysłany: 2010-02-16, 13:28   

Bylem tam 2 razy, kupilem wedke i kolowrotek. Do kolowrotka za 130zl dorzucili mi woblera za prawie 25zl a na wedce dostalem rabat. Mila obsluga. Ogolnie sklep wywarl na mnie pozytywne wrazenie:)

edmund 
edmund

Metoda połowu: spławik
Koło PZW: Kleń Sieradz
Wysłany: 2010-02-22, 00:32   

Chłopaki wszystkie sklepy są ok , przedtem się sprawdzi ceny na alegro i do sklepu idziemy przygotowani .w żadnym wypadku nie w stanie wskazującym.

limahl 

Wysłany: 2010-03-15, 16:38   

byłem dzisiaj w tym sklepie i fakt ze zaopatrzony jest a zarazem będzie jeszcze bardziej tak mnie poinformowano, zwiększa eis jego powierzchnia w najbliższym czasie
uważam ze teraz dadzą sie bardziej poznać jako profesjonaliści lecz muszą poznać wiele innych firm by móc każdemu doradzić
zróbmy głosowanie KTÓRY SKLEP JEST NAJLEPSZY W LODZI

Lodzianin18 

Wysłany: 2010-03-17, 14:36   

W innym temacie pytałem się was o lekki spining. Wybrałem inny niż podane tu na forum bo poprostu dobrze leżał mi w dłoni. Kupiłem ten kijek http://www.sklepmikado.pl/?module=Katalog&func=produktview&katid=1177&prodid=7612 W internecie stoi grubo ponad 150zl w sklepie na Nawrot po policzeniu rabatu zapłaciłem 135zł. Nie wypada mi nie POLECIĆ tego sklepu :-)

limahl 

Wysłany: 2010-03-17, 17:55   

mamy głos na sklep Okonek i co dalej panowie czekam na opinie i głosy

Lodzianin18 

Wysłany: 2010-03-17, 19:34   

To ja jednak głosuje na NAWROT:)

Korba w Bani

Wysłany: 2010-03-17, 19:50   

OJ Lodzianin18, Lodzianin18, widze że nie czytasz mojch postów. :evil: :evil:
Lodzianin18 napisał/a:
W innym temacie pytałem się was o lekki spining. Wybrałem inny niż podane tu na forum bo poprostu dobrze leżał mi w dłoni. Kupiłem ten kijek http://www.sklepmikado.pl...177&prodid=7612

Ja już o nim pisałem DATA

Wysłany: 2010-02-17, 15:35

Sensual Ultrafast Sensi-Spin sugerowałbym się tym kijem, jeśli stawiał byś na wieksze połowy okoni to 2,60 ,natomiast jeśli więcej bedziesz łowił kleni to długośc 2,80.Za 130-150zł nie można w asortymencie poszalec.Oczywiście jakiegoś jaxona alobo yorka byś znalazł ,ale nie wiem czy byś był zadowolony.Jednak ten Sensual Ultrafast Sensi-Spin jest jak dla mnie najlepszym wyborem.Jednak sam musisz pojsc do sklepu i pomacać kijek. Do tego kręcioł 2500 z przednim hamulcem i zyłeczka max 0,16 :D

Odpowiedz do tematu