Metoda połowu: Spining,Spławik
Wysłany: 2010-02-16, 13:31 Sklep Wędkarski przy Ul. Rydzowej
Jest to niezbyt wielki sklep na Teofilowie. Sprzedaje małżeństwo, facet zna się na rzeczy bo babka czasem troche mota (przynajmniej tak mi się wydaje). Zawsze sa robaki, zanety z wędek też się da coś wybrać. Bywam tam przed każdym wyjazdem na ryby:)
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2010-02-17, 11:12
Oj jak miło....Nie miałem odwagi proponować Wam tego sklepu ,ponieważ jest malutki i leży na obrzeżach miasta.Jest doskonale zaopatrzony ,a Pan Janek jak się rozgada to i godzinę można tam spędzić :lol:Jedynie jeśli chodzi o dobór wędek i kołowrotków ,to ceny mogły by być trochę niższe... Atmosfera super...już 12 lat tam kupuję i nigdy niczego nie brakowało.Polecam.
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2010-02-17, 11:15
Oj jak miło.....Nie miałem odwagi zaproponować Wam tego sklepu ,ponieważ jest on malutki , ale w porównaniu z pustym magazynem sklepu z ul. Nawrot jest o klasę lepiej zaopatrzony .Miła sceneria wnętrza i zajebista atmosfera. Już 12 lat tam kupuję i nigdy ...zaznaczam nigdy niczego nie brakowało.
Wysłany: 2010-02-28, 10:11
limahl napisał/a:
jeśli chodzi o Rydzowa to nie miła atmosfera i nie sympatyczni ludzie ,a po za tym drogo i brak możliwości na rabat oraz jakiś gratis
Z tego co ja zauważyłem to obsługa w tym sklepie jest bardzo miła....są to ludzie bardzo wyrozumiali i tolerancyjni.Sprawiają wrażenie niesympatycznych tylko w przypadkach prowokacji(sam nieraz byłem tego świadkiem).Prowokatorami jest większośc klientów , którzy uważają że jak płacą to im wszystko wolno. Przyznam że sprzęt owszem.... nie jest tani , ale nie zgodzę się ze nie ma możliwości rabatu lub gratisów.Pewnie piszemy o dwóch różnych sklepach...Ja osobiście wchodząc do sklepu mam w dupie gratisy ponieważ sprzedawca nie jest zobligowany do ich dawania a ja nie mam prawa go do tego zmuszać.
Metoda połowu: Drgajaca szczytówka
Koło PZW: niez
Wysłany: 2010-05-19, 20:09
Sklep na rydzowej znam od nastu lat .Właściciel pan Janek jest naprawdę OK.Małżonka jak to kobieta -to znaczy wszystko zależy od humoru !
Prowadzenie sklepu wędkarskiego w łodzi to ryzykowne hobby!
W poniedziałek przychodzi klient i marudzi, ogląda ,wypytuje, targuje .
W środę przychodzi z kolegą i znów to samo tylko na 2 głosy !
A w czwartek i tak kupuje sprzęt na giełdzie ! ! !
Tylko co z tego ma właściciel sklepu !