Metoda połowu: spławik
Koło PZW: Kleń Sieradz Pomógł: 3 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Cze 2009 Posty: 534 Skąd: Łódz
Wysłany: 2011-09-29, 10:54
Na giełdzie samochodowej na Puszkina facio ma stoisko z odzieżą roboczą,
stoi w okolicy Lodowa przy Elesterze sala bankietowa.
Nie są to może ideały ,zakupiłem takie i jestem zadowolony ,spodnie mają nakolanniki w środku i rękawy od kurtki na łokciach maja wzmocnienia.To jest ubranie robocze typu moro,
do zobaczenia nad wodą
Metoda połowu: spławik ,grunt ,spining
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 1430 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2011-09-29, 11:51
wszędzie stoją na giełdzie,i na bałutach też tylko dla mnie ciężko dostać taki komplet na ul.Rzgowskiej w militarnym dostałem tylko na siebie spodnie za 170zł moro ale są zajeb... bluza zaś już była ze 4 numery za mała gdzie w Łodzi jest jakiś sklep z takimi dużymi rzeczami???? orientuje się ktoś gdzie to można taki duży rozmiar dostać????
Metoda połowu: spławik
Koło PZW: Kleń Sieradz Pomógł: 3 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Cze 2009 Posty: 534 Skąd: Łódz
Wysłany: 2011-09-29, 12:41
ul.Rzgowskiej w militarnym dostałem tylko na siebie spodnie za 170zł
(to nie jest cena dla rencisty) Widziałem u kolegi takie ubranko typu moro ale jasne z polskiego wojska z Afganistanu coś pięknego.Nie zniszczalne podobno.
Do zobaczenia nad wodą.
Metoda połowu: spinning, spławik feeder
Koło PZW: koło nr 19 Politechnika Łódzka Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 19 Lip 2010 Posty: 154 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-09-29, 22:35
Przepraszam ale podepne sie pod temat jeśli można (mam nadzieje że nikt nie ma mi tego za złe)
ale mam nowe desanty rozmiar 28 ani razu nie zakadane z wkałdkami antyodparzeniowymi