wspólne spędzone wędkowanie było przyjemnoscia w towarzystwie BODZIA a zarazem wszystkich którzy byli pozdrawiam.Bogdan był pierwszy nad woda ale po kilku godzinach dotarałem ja z zoną i później Grzegorz.Spędziliśmy wędkowanie na główce aż do 3 rano al;e ja trwałem do 5 tej lecz zasnąłem sobie i musiałem jednak skorzystać ciepłego samochodu.
Ryby dopisały lecz nie tak jak sie spodziewaliśmy powodem było częste wachanie poziomu wody,kilka sumków w nocy i małe leszcze.Bogdan trwa przy wedkach z nadzieją na lepsze wyniki
pożegnalna fotka z nadzieja na nastepne miłe spotkanie
Ostatnio zmieniony przez limahl 2011-10-10, 18:19, w całości zmieniany 2 razy
Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 812 Skąd: łódź
Wysłany: 2011-10-03, 22:34
ja również niedzielne popołudnie spędziłem na główce na drwałach po dojechaniu na miejsce stwierdziłem małą liczbę wędkarzy jak na drwały i pierwsze co przyszło mi do głowy to ryby nie żerują i się nie pomyliłem przez 6 godzin wędkowania 4 brania wtym jedno warte uwagi jaź 35 cm chłopina walczył dzielnie nawet od betonu się dbijał byle go nie wyjąc z wody za tą waleczność wrucił natychmiast do wody jeszcze tak walecznego jazia nie widziałem sąsiedzi z sochaczewa też bez brania ogólnie kiepsko
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.
W piatek szybkie pakowanie i zdzwanianie sie z kolegami na wypad wiślany, zajeżdżamy już z Bodziem Po zmroku ale docierają również następni na kochana rzekę,noc nie przyniosła wymarzonych efektów ,a zarazem ranek tez nie był owocny. Szybkie pakowanie gdyż decyzja zapadła o przeniesieniu sie na Januszew
Wypad radosny ciekawy lecz bez efektów - czy zawsze ryby muszą być? ważne miłe chwile w super towarzystwie.
Ostatnio zmieniony przez limahl 2011-12-17, 17:27, w całości zmieniany 2 razy
Metoda połowu: każda
Koło PZW: 50
Wysłany: 2011-10-23, 13:41
Na brania rybek zawsze przyjdzie odpowiedni czas Najważniejsze,że można poznawać rzekę,nowych kolegów po kiju jak i miło spędzać czas.My swoje a rybki swoje więc remis jak najbardziej nam się należy Pozdrowienia dla uczestników piątkowego wypadu..