Cześć i czołem. Na imię mam Tomek. Głównie spinninguję, choć zmęczyło mnie to już trochę i w tym sezonie ograniczę spinningowanie, a posiedzę np. z martwą rybką. Ryby uwalniam, nie mając nic wspólnego z ruchem C&R.
Witam.
Bałuciarz z urodzenia, Retkinianin z zamieszkania. Łowię trzema metodami: spining, spławik i DS. Łowię w 100% na Warcie w okolicach Koła. Prawie zawsze wypuszczam, chyba że moja ukochana żona chce zjeść rybkę, bo ja ich nie jadam.
Wysłany: 2009-05-28, 16:07
Witam, jestem Robert i właśnie się zarejestrowałem
Gość
Wysłany: 2009-05-30, 19:17
witam wszystkich , moje hobby zaczeło sie w niepamiętanych czasach jako chłopiec lecz kiedy i jak ??? wedkuje zazwyczaj gruntowo i staram sie najczęściej zakładać pijawki ,zywca itp ale zawsze cos innego niż zazwyczaj stosują inni
witam wszystkich bardzo serdecznie, dzięki za zaproszenie,myślę ze forum się rozrośnie i będziemy mieć dużo ciekawych tematów do przedyskutowania.Jestem wędkarzem z koła nr 14.Jeżeli mogę w czymś pomóc to w miarę moich możliwości jestem do dyspozycji.Pozdrawiam!!!
Siemka jestem z ŁODZI. Z czasem wszystkiego sie o mnie dowiedzie jak narazie kopiujcie stronke i wklejajcie na inne fora ,by był nas wiecej.Z czasem sie rozkreci
Metoda połowu: spinning, spławik, grunt
Koło PZW: koło 49 Resursa
Wysłany: 2009-06-19, 18:36
Siemka a ja też się ładnie przywitam Mam na imię Piotrek jestem z łodzi od 10 lat wędkuje z tym ze od czerwca z karta wędkarska. Moimi ulubionymi metodami jest spinning lekki i ciężki oraz metoda spławikowa .Oprócz wędkowania interesuje mnie modelarstwo Pozdrawiam
Metoda połowu: każdy pomijając na muchę i i podlodowego
Koło PZW: Okręg PZW Konin koło Uniejów nr.16
Wysłany: 2010-05-19, 20:41
Warto się przywitać z wami moja brać wędkarska,chociaż minęło od czasu mojego pierwszego logowania sporo czasu ,ale po prostu nie dotarło do mnie że powinno się pierw powiedzieć dzień dobry.Przepraszam i przykro mi z tego powodu.
Mam na imię Piotrek najlepiej bliskim stylem dla mnie jest połów ryby z kutra na Bałtyku.Swojego czasu jeździłem na imprezy rangi Mistrzostw Polski w połowie dorsza z kutra i (odbywały się cyklicznie co rok)w spławiku. Na wędkarstwo zachorowałem nie uleczalnie w 1998roku.No i oczywiście uwielbiam spiningować.
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH.