Metoda połowu: grunt
Koło PZW: 27
Wysłany: 2010-07-08, 07:31
WITAM WIDZĘ ŻE WYPADZIK DOSZEDŁ DO SKUTKU....A TO JUŻ SUKCES.MACIE MOŻE WIADOMOŚCI JAK WYGLĄDA WISŁA W OKOLICACH PIOTRKÓWKA,DRWAŁ,CIEKAWI MNIE CZY POZWALAJĄ DOJEŻDZAĆ DO RZEKI AUTKAMI MIAŁEM INFO ŻE BYŁ Z TYM PROBLEM
Metoda połowu: feeder
Koło PZW: 14
Wiek: 24 Dołączył: 18 Kwi 2010 Posty: 15 Skąd: Łódź - Widzew
Wysłany: 2010-07-19, 22:38
Panowie, moja uwaga odnośnie wspólnych wypadów, zlotów itp, otóż na zaproszenie kolegi DRAGON-a wybrałem się na zlot z forum Łowców Sumów nad Wisłę i to co tam ujrzałem przeszło moje najśmielsze oczekiwania. W liczbie ok 20 - 25 osób z całej Polski, między innymi z Radomia, Rudy Śląskiej, Zabrza, Włocławka, Poznania, Świdnika i wielu innych miast potrafili zjechać się ludzie zjednoczeni jedną pasją, w miejsce znacznie oddalone od swojego miejsca zamieszkania aby spotkać się, porozmawiać , wymienić się wędkarskimi doświadczeniami i wiedzą i co najważniejsze wspólnie powędkować. Zlot zacząć się w czwartek 15.07 a zakończył w niedzielę 18.07 . Przez cały czas panowała bardzo dobra atmosfera. Była to okazja do spotkania się starych forumowych wyjadaczy, jak i nowych rekrutów, którzy zostali naprawdę dobrze przyjęci. Mam nadzieję że da to troszke do myślenia "decyzyjnym" z naszego forum, że warto podejmować próby organizacji takich zlotów i że kiedyś udało by się zorganizować podobny zlot z tego forum na którejś z pobliskich wód , gdyż sam osobiście przekonałem się, że warto trzymać się razem, wymieniać wiedzą wędkarską i organizować takie zloty cyklicznie.