Wysłany: 2009-08-02, 19:58 Wspólny wypad
Witam.Poszukujemy wspólnie z żoną pary bądź małżeństwa na wspólny wypad na rybki.Jesteśmy w wieku 30-tki :) Jesteśmy mobilni. Mnie interesują rybki , żonę agroturystyka :) woj. łódzkie .w terminie od 10.08 do 15 .08.09r Kontakt gadu gadu (3840497).Pozdrawiam
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 42 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2010-03-26, 08:51
Podłączyłem sie do tego tematu ...żeby niepotrzebnie nie tworzyć nowego .....o tej samej treści. Proponuje , jeśli pogoda i możliwości pozwolą ....zorganizować jakiś wyjazd (ZLOT)na rybki w celu rozpoczęcia sezonu (co niektórzy już go pewnie rozpoczęli , albo nawet starego jeszcze nie zakończyli ).Myślę że pierwszy weekend po świętach byłby odpowiedni....10-11 kwiecień.Proszę o szybkie i konkretne odpowiedzi , to ułatwi nam organizację.Co do wyboru łowiska ...trza się jakoś dogadać.Dobrze by było pojechać w miejsce pozbawione presji wędkarskiej.
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 42 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2010-03-26, 19:38
Jakby coś ..to data może ulec zmianie (można ją przesunąć o tydzień do przodu), nie wszyscy mogą mieć możliwość i chęć po świętach Ja sugerowałbym wyjazd na nockę..... ciekaw jestem kto z Was w nocy najgłośniej chrapie
Wysłany: 2010-03-27, 10:32
Myślę , że powinniśmy wybrać w miarę odludne miejsce i to takie gdzie nie obowiązują jakiekolwiek zakazy czy nakazy.W tym przypadku na pewno Sulejów odpada....bo nici z ogniska , a nikt z nas nie będzie się szarpał ze strążą wodną czy polycyją .No i.....musi to być woda ogólnie dostępna dla wszystkich forumowiczów...Proponuję rzekę Wartę ...tylko nie za tamą ....bo tam tylko trzoda jeździ i mięsiarze Może gdzieś w okolicach Balina ,Uniejowa?Są też ciche miejsca za miasteczkiem Warta, skręcając w prawo jest tam kilka fajnych miejscówek....W każdym bądź razie ja proponuję miejsce ciche i spokojne ....i tylko dla nas.Może znacie takie miejsca ....odwagi....podzielcie się wiedzą
W Balinie jest fajne starorzecze i za Uniejowem też znam fajne miejsca szkoda tylko że na Skierniewice jest dopłata bo bym polecił Rawkę zresztą jest tam w temacie opis wzorowego miejsca ;dużo miejsca różnorodność wody [rzeka starorzecza stawy ]i rybostan zadowalający
Metoda połowu: Spining,Spławik
Wysłany: 2010-03-27, 19:56
hmmm... Jeśli moje przygotowania do matury nie będą zbyt intensywne i jeśli bedę zdrowy bo dziwnie sie czuje, to też się dopisuje, ale liczcie mnie jako bonus, pewność mojej obecności to 50\50