Metoda połowu: każdy pomijając na muchę i i podlodowego
Koło PZW: Okręg PZW Konin koło Uniejów nr.16
Wysłany: 2009-09-08, 21:05
Witam wszystkich.Na portalu jestem dość "świeży"i jeśli można coś wtrącić to chcę powiedzieć że super pomysł taka wyprawa i zarazem integracja.
Limahl ,mam pytanie czy płynąłeś już z tym szyprem i jest sprawdzony pod względem organizacyjnym?
Na pewno wyprawa jest w weekend październikowy z tego co pisałeś wynika że w grę wchodzą 2 pierwsze weekendy. Jeśli chodzi o mnie to raczej na pewno bym się" pisał" na wyprawę.
nie płynąłem z tym szyprem lecz podałem wam przykłady wiec nie obawiajcie się mam szypra który jest sprawdzony i nie ma obaw ,lecz nalezy jak najszybciej ustalic date aby zarezerwowac i to najlepiej w tym tygodniu
następnie musimy się spotka c wszyscy zainteresowani by dokonać przedpłaty i rezerwacji wspólnie tak aby nie miał nikt zastrzeżeń oraz podejrzeń
proponuje wszystkich zainteresowanym wybranie miejsca w mieście i spotkania wspólnego aby się poznać i porozmawiać o wypadzie???co wy na to???
wszystko wam napisze lecz czekam jeszcze na telefon od szypra
spotkanie zorganizujemy w celu wyjazdu w centrum miasta
sadze ze na PLACU WOLNOŚCI 16 .10 JESLI CHODZI O GODZINĘ TO JESZCZE UZGODNIMY
nadal cisza lecz poczekam do końca tygodnia i osobiście zadzwonię
jest nas 7 osób jak na razie którzy się zdecydowali na ta wyprawę,ale znając życie wiele sie jeszcze może zmienić czego sam osobiście doświadczyłem w zeszłym roku
Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 723 Skąd: łódź
Wysłany: 2009-10-08, 16:08 dorsz
witam jeśli miejsce będzie to chętnie się przyłącze ostatnio byłem w sierpniu na dorszyku w Ustce i już usiedzieć nie mogę a do tego jeszcze nowa wędka i kręcioł do wypróbowania więc jestem jak najbardziej za wyprawą