Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 723 Skąd: łódź
Wysłany: 2009-11-03, 20:02
to wiem niestety na morzu będzie jeszcze gorzej niż na lądzie
ale nałóg zwany wędkarstwo morskie jest silniejszy
mam nadzieje że neptun pozwoli wypłynąć
no i śledzia z główek chce połowić to jest dopiero zabawa
a ty połapałeś coś ?
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.
Metoda połowu: spinning, grunt, spławik
Koło PZW: nr 49 Resursa Pomógł: 4 razy Wiek: 33 Dołączył: 15 Kwi 2009 Posty: 215 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-11-03, 20:41
ja niestety nic byłem W pracy ale nie omieszkałem zobaczyć morza ale jak skończyłem zlecenie było już ciemno musiałem zdjęcia sobie robić W porcie żeby było widać że nad morzem. Musiałem rano wyjechać z Łodzi i wrócić tego samego dnia
mamy daleko, ale ponoć niedługo będzie bliżej bo stan wody się podnosi i Gdynia ,Gdańsk maja być tylko atrakcja dla płetwonurków
sadze ze w Łodzi port wybudują
hahahah
Koledzy,
znajomy organizuje wypad na dorsze i ma jeszcze 3 wolne miejsca na kutrze. Wypływamy z Kołobrzegu 24 listopada (wtorek) około godziny 23. Kuter PERSEUS.
25 i 26 łowimy na duńskich wodach, na noc spływamy do portu na Bornholmie. 27 łowimy i kierujemy się w stronę Kołobrzegu - spływamy do portu wieczorem.
Na kutrze zapewnione są 3 posiłki, ciepła koja, miłe towarzystwo.
Koszt wyprawy to 600 złotych/osobę za kuter + ewentualne opłaty za filetowanie ryby. Oczywiście trzeba jeszcze dojechac i wrócić z Kołobrzegu.
Jeśli ktos jest chętny na wyjazd - podaję kontakt do organizatora imprezy:
Stanisław - 600087084
pozdrawiam wszystkich - Pan Kleks
Hmmm, miałem dopisać i jakoś tak się zeszło - SoRRy, wyjazd nie doszedł do skutku - grupę pokonała grypa , ale co tam, co się odwlecze ..... dorsze podrosną
pozdrawiam wszystkich - Pan Kleks
Ostatnio zmieniony przez Pan Kleks 2010-02-06, 13:02, w całości zmieniany 1 raz